Bekali opet ''briljira'': Partizan nam ne bi dao gol da smo igrali dve hiljade godina!

- Naše šanse su 80% posle ovog meča, sada sam video šta može Partizan - rekao je vlasnik Steaue, koji je za primljeni gol okrivio golmana svoje ekipe

  • 24

Gazda Steaue Điđi Bekali posebno je duel Partizana i njegovog tima načinio interesantnim i svojim izjavama podigao tenzije.

Najpre je pre meča izjavljivao kako će razbiti crno-bele, i ne samo to, već da će njegova ekipa igrati i nokaut fazu Lige šampiona. I kada se to njegovo obećanje nije ispunilo, pošto je Partizan remizirao u Bukureštu, kontroverzni biznismen nije promenio ploču, već je nastavio da daje komentare u istom stilu i da omalovažava Partizan.

>>> Saša Ilić odgovorio bahatom gazdi Steaue koji je rekao da će razbiti Partizan

>>> Ovako je gol Steaue slavio Bekali, koji u Beogradu hoće da upozna patrijarha Irineja?! (VIDEO)

Bekali je posle meča dao izjavu rumunskim medijima u kojima je istakao da je uveren u prolaz dalje, iako je rezultat bio 1:1.

Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs

>>> Rumunski novinari neumesnim pitanjem iznervirali trenera Partizana!

- Ne kažem ni da sam zadovoljan ni nezadovoljan. Samo kažem da ćemo se kvalifikovati. Naše šanse su 80% posle ovog meča. Mislio sam to i pre utakmice, ali nisam bio siguran, ali sada sam video šta može Partizan - rekao je Điđi Bekali i onda opisao zašto tako misli.

- Da smo igrali sa Partizanom dve hiljade godina ne bi nam dali gol - izjavio je bekali, koji je za primljeni gol okrivio golmana Valentina Korožakua, za koga je rekao da je reagovao kao da igra mali fudbal.

Pogledajte i golove sa ove utakmice, u kojoj je Partizan mogao i do pobede, da je Brašanac bio skoncentrisaniji u 90. minutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA