Hvala, čika Vujo: Navijači Sampdorije ne zaboravljaju legendu Vojvodine! (FOTO)

  • 1

Vojvodina i Sampdorija koje se sastaju u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dele dosta zajedničke istorije, nekoliko igrača nosilo dres oba ova kluba, ali iznad svega je jedan čovek koji je ispisao najsjajnije stranice istorije obe tima. Reč je o Vujadinu Boškovu.

>>> Šou predsednika Sampdorije i Vojvodine: Italijan glumio Brazilca na terenu! (VIDEO)

>>> IZIGRALI CELU ODBRANU SAMPDORIJE: Pogledajte fenomenalnu akciju i gol Vojvodine! (VIDEO)

Legendarni Vujke je neko ko će zauvek ostati upisan zlatnim slovima u monografije i Novosađana i Đenovljana, jer je i jednima i drugima podario najnezaboravnije trenutke u istoriji. Zato je ovaj meč bio i jedinstvena prilika da se oba kluba još jednom zahvale preminuloj legendi.

>>> TOVARI BURANIJU: Nasmejaće vas transparent navijača Vojvodine! (FOTO)

>>> ITALIJANI, GDE VAM JE SEMAFOR? Iznenadićete se kada stvarno vidite gde se nalazi (FOTO)

Pre početka meča u Torinu su navijači "lala" čuveni Firmaši skandirali ime Vujadina Boškova, a onda su pristalice Sampdorije istakle transparent na kome se sa jedne strane nalazila zastava SFRJ, a na drugoj zastava njihovog kluba, dok je između pisalo na srpskom jeziku.

- Hvala čika Vujo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ovo bi trebalo dovoljno da govori o tragu koji je legendarni srpski fudbaler i stručnjak ostavio na Apeninskom poluostrvu.

(Izveštač Telegrafa iz Torina, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    31. jul 2015 | 07:17

    Za ovako postovanje treba biti dobar covek I dobar sportista.Ovakav gest je za pohvalu I jednih I drugih navijaca.A ponos za porodicu koja je imala ovakvog coveka pored sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA