MILINKOVIĆ: Doći će dan kad će Partizan moći da plati igrača 2,5 miliona evra!

Brazilac Žonatan i dalje radi sa crno-belima, ali neće se još dugo zadržati u Teleoptiku

  • 8

Doskorašnji desni bek Intera Brazilac Žonatan i dalje trenira sa Partizanom što je dodatno raspalilo maštu navijača da bi u nedostatku pravih ponuda mogao da potpiše ugovor sa crno-belima. 

>>> (NE)OČEKIVANO: Bivši igrač Intera hoće da igra u Partizanu! (VIDEO)

Žonatan je čak i najavio takvu mogućnost, ali je trener Zoran Milinković brzo "ohladio" čitavu priču.

- Žonatan je izuzetan momak, veliki profesionalac. Svlačionica ga je prihvatila, ali kada neko zarađuje oko 2,5 miliona evra... - realan je trener Partizana.

- Bilo bi fenomenalno da dođe, ali zaključite sami. Biće takvih stvari jednog dana -  kazao je Milinković, koji je iskoristio priliku i da čestita nekadašnjem klubu Vojvodini na velikoj pobedi nad Sampdorijom u Italiji (4:0).

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TARAS

    31. jul 2015 | 15:50

    Ako uspe ove godine da udje u Ligu Sampiona,dolazi 14 miliona i onda smo na nuli sa dugom,sto znaci vec od sledeca godine u plusu i moci ce da se razmislja o skupljim i kvalitetnijim igracima.Znaci prosta stvar,UEFA ,moze da nas izdrzava,naravno da se prave rezultati koji donose lovu i bodove za Srbiju.

  • grobar do koske

    31. jul 2015 | 14:01

    DOSAO JE I TAJ DAN, ZAUVEK JE SHAMPION PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • bojan R.S

    31. jul 2015 | 16:59

    Ima 5 i vise god. odkad je promjenjen sistem kvalifik. za ligu sampiona ,otad je PFCmogao da bude redovan ucesnik lige sampiona,ali je trebalo malo rizikovati i odredjen dio sredstava uloziti tj. za 3-4mil eura dovesti pojacanja i uci jednu dve sezone i zaraditi 30mil. I vise !Kao sto je Mamic- uradio i sada dovodi pojacanja od milion -dva eura...Ali treba uloziti .Ovi nasi od 200.000za pojacanja da uzmu 15miliona... ne ide to tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA