Grof Božović pred suspenzijom!

Trenera Zvezde čeka kazna zbog ponašanja u poluvremenu utakmice sa OFK Beogradom

  • 7

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije u sredu će odrediti kaznu za trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića zbog isključenja koje je zaradio u prvom kolu, odmah po završetku poluvremena utakmice na Vračaru protiv OFK Beograda.

Zvezdin pomoćni trener objasnio zašto je isključen Grof Božović

O toj utakmici i danas se priča zbog svega što se dešavalo, pa je u drugi plan palo nesportsko ponašanje stratega crveno-belih, koji je vređao arbitre. U sredu će i njegov "slučaj" biti na dnevnom redu i tada će biti poznato koja će biti kazna za Božovića.

- Delegat utakmice Marko Osmajlić je dostavio vrlo detaljan i obiman izveštaj u kojem je do tančina naveo sve šta je trener Zvezde Božović radio po isteku 45. minuta. Otežavajuća okolnost u celom slučaju je što je Božović odbio da ode sa klupe po povratku oba tima na teren, pa je to ipak učinio na dodatnu intervenciju službenih lica - kaže predsednik Disciplinske komisije Žarko Stevanović, prenose Večernje novosti.

Miodrag Grof Božović - sudija - FK Crvena zvezda - FK Kairat

Zvezdin preokret o kome će se pričati: Crveno-beli od 0:2 do 6:2 uz isključenje Božovića! (VIDEO)

Ono što je još interesantnije je da Miodraga Božovića u protokolu sa meča nije prijavio nijedan od sudija.

- Od glavnog arbitra Srđana Jovanovića zato sam tražio izveštaj, pa izricanje disciplinske mere kasni isključivo zbog toga - dodaje Stevanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    3. avgust 2015 | 23:28

    GROFE, ovi putnjicavci sa pecurkane bi "pokvarili" sve cega se dotaknu, a ne tebe, sa visokim obrazovanjem i moralom, ko njih upozna ni pakao mu nece tesko pasti... .!. XXAAXXAA .!.

  • Milos

    4. avgust 2015 | 00:11

    Pa sto dirate coveka taman mu krenulo izgbi par utakmica i odma smena a 1:1 i to je pocetak.polako taman tamo od novembra da pocne pobedjivati

  • baccko

    4. avgust 2015 | 02:24

    grobare do koske pozdravio te dule svinja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA