PARTIZAN - STEAUA: Evo šta kladionice kažu ko prolazi, ko pobeđuje i koliko će golova biti

Svetske i domaće kladionice su saglasne kada je u pitanju ko će proći u baraž i ko ima najveće šanse za trijumf u revanš meču

  • 9

Partizan ima veliku šansu da se domogne baraža za ulazak u Ligu šampiona. Crno-beli su ostvarili odličan rezultat u prvom meču 3. kola kvalifikacija protiv Steaue u Bukureštu i imaju priliku da u revanšu pred svojim navijačima obezbede prolaz u narednu rundu. Da je šampion Srbije favorit u revanšu pokazuju i kvote u domaćim i stranim kladionicama.

>>> Božinov hoće da ućutka Rumune: Zbog Lige šampiona sam došao u Partizan!

>>> Meč Partizan - Steaua počinje minutom ćutanja za žrtve "Oluje"!

Izabranici Zorana Milinkovića su dobrim rezultatom, ali pre svega odličnom igrom zaradili mnogo veće šanse za prolaz od rumunskog prvaka, u očima bukmejkera širom Evrope.

Tako je u domaćim kladionicama kvota samo na prolaz Partizana u sledeću rundu tek nešto više iznad 1,5, dok je na Steauu oko 2,30. Slična situacija je i kod stranaca, na prolaz crno-belih se kvote kreću od 1,44 do 1,60, dok na šampiona Rumunije oko 2,60.

Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs

Kada je u pitanju konačan ishod meča u Humskoj i tu je situacija gotovo identična kada je u pitanju trijumf domaćina, jer i srpski i evropski bukmejkeri su dali kvoti od 2,05, ali se razlikuju kada je reč o gostima. Nešto više šansi i manje kvote daju domaće kladionice na pobedu Steaue oko 3,50, dok stranci su mnogo viši i neki daju kvotu od čak 3,80. Na nerešeno se kvote kreću od 3,10 do 3,40, dok kod stranaca od 3,20 do 3,40.

Kada govorimo o golovima niko ne očekuje da će biti više od tri pogotka na meču, čak mnogi smatraju da ih neće biti više od dva, pa su tako kvote kod svih na tri i više golova oko 2,20, a 2-3 gola tek nešto ispod 2,00.

Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs

Naravno šanse crno-belih da postignu pogodak su mnogo veće, tako da domaći bukmejkeri gotovo ne postavljaju pitanje da li će domaćim dati jedan gol pošto su kvote na to oko 1,25, a ista je stvar i kod stranaca, dok je kvota da će u mreži rumunskog predstavnika završiti više od jednog gola između 2,20 i 2,30 i u domaćim i stranim kladionicama.

Kada je u pitanju Steaua kvota na to da će postići gol u Humskoj je  isto veoma mala kod svih bukmejkera uglavnom oko 1,40, ali zato na to da će postići dva ili više golova je izuzetno visoka. U domaćim kladionicama se kreće od 3,30 do 3,60, a u stranim čak i do 3,80.

Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs

Dakle kada se sve ovako pogleda na osnovu kladioničarskih kvota očekuje se trijumf Partizana uz 2-3 pogotka na čitavoj utakmici, uz određenu verovatnoću da bi moglo da bude 2:1 za srpski tim.

Da li će se tako dogoditi videćemo u sredu nešto pre 23 časa, jer meč počinje u 20.30.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA