Odlaskom Kokeze, Zvezda ostala bez Nikole Stoiljkovića!

Od dolaska fudbalera Čuke u Zvezdu za sada nema ništa...

  • 2

Fudbalski klub Čukarički potvrdio je da su njegovi čelnici bili u pregovorima sa Crvenom zvezdom u vezi sa transferom napadača Nikole Stojiljkovića.

Isto tako, iz kluba je poručeno da su pregovori obustavljeni zbog ostavke Slaviše Kokeze na mesto člana Upravnog odbora Crvene zvezde, zbog čega je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić stopirao sve transfere.

- Povodom sve češćih nagađanja da je FK Čukarički u pregovorima sa FK Crvenom zvezdom u vezi sa eventualnom prodajom našeg napadača Nikole Stoiljkovića, obaveštavamo javnost da su postojali određeni pregovori, ali samo i isključivo sa gospodinom Slavišom Kokezom - poručeno je iz Čukaričkog.

- S obzirom na to da je gospodin Kokeza danas napustio Crvenu zvezdu, svi razgovori su istog trenutka prekinuti i do daljeg ne postoji mogućnost da Stoiljković bude prodat Crvenoj zvezdi.

Kada smo već kod Čukaričkog, vredi pomenuti i to da su Brđani odigrali prijateljski meč sa Lokomotivom iz Železnika na stadionu Sinđelića. Rezultat je bio 1:0, strelac gola Lukas Pjasentin na isteku sata igre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA