Navijači OFK Beograda tražili od Terzića da posluša i njih kao što je poslušao Delije i ode iz kluba! (FOTO)

"Plava unija" je nastavila svoju borbu protiv članova sadašnje uprave i zahteva da napuste klub i odgovaraju za svoja nedela

  • 5

Navijači OFK Beograda nastavili su sa svojom borbom protiv aktuelne uprave kluba koju su započeli pre nedelju dana i u četvrtak uveče još jednom poručili čelnicima "romantičara" a neće odustati od svojih zahteva.

>>> Navijači OFK Beograda skandirali protiv Zvezdana Terzića i uprave kluba (VIDEO)

"Plava unija" zahteva od svih rukovodilaca da se povuku sa svojih pozicija i napuste Omladinski stadion i da bi svako ko čini zlodela trebalo za njih i da odgovara u skladu sa zakonom.

Oni su prethodne večeri bili na Omladinskom stadionu i okačili jasan transparent, a oko njega zapalili baklje, a već u petak su na svojoj internet stranici izdali saopštenje u kome traže od Zvezdana Terzića da uradi istu stvar kao što je uradio u četvrtak u Crvenoj zvezdi. Saopštenje prenosimo u celosti.

- U okviru borbe koju smo započeli, sinoć smo na našem Omladinskom stadionu čelnicima kluba ostavili adekvatnu poruku uz već široj javnosti poznate zahteve. Smatramo da onaj ko čini zlodela, za ista treba i da odgovara, u skladu sa zakonom i u za to predviđenim institucijama.

Printskrin: Youtube/Butasport.rs Printskrin: Youtube/Butasport.rs

Nadamo se da će dr Zvezdan Terzić, kao i u FK Crvena Zvezda, poslušati i nas navijače OFK Beograda, i da će zajedno sa svojim pionima zauvek napustiti plavo-bele. Mi ih ovde više ne želimo. I nećemo stati dok tako ne bude!

OFK Beograd – Ofkovcima

UPRAVA NAPOLJE - navodi se u saopštenju "Plave unije".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA