Navijači OFK Beograda skandirali protiv Zvezdana Terzića i uprave kluba (VIDEO)

Popularna Plava Unija oglasila se saopštenjem posle meča protiv Voždovca, u kome je osula paljbu po generlnom direktoru Crvene zvezde, koga smatraju ''vladarom iz senke''

  • 2

Navijači OFK Beograda započeli su borbu protiv uprave kluba. Nezadovoljni, kako kažu, vazalnim rukovodstvom, koje samo ''čuva mesto'' Zvezdanu Terziću, oni su svoj revolt iskazali na meču protiv Voždovca.

Bar oni koji su uspeli da uđu na stadion, i to na tribinu sa njima bratskom grupom - navijačima Voždovca - Invalidima. Tokom meča oni su pevali protiv Uprave, i vređali Zvezdana Terzića.

>>> BURNO NA MARAKANI: Čović viđen kao novi predsednik Zvezde, ali će se definitivno znati u ponedeljak!

>>> Zvezda odbila ostavke Terzića i Božovića!

Popularna Plava Unija se oglasila saopštenjem u kome je navela da trenutno rukovodstvo vrši represiju nad njima i da u dosluhu sa redarima i policijom nisu želeli da ih puste na stadion.

>>> PENALOM DO POBEDE: OFK Beograd odigrao iz 2 u 1, Rad demolirao Surduličane!

Foto: MNPress Foto: MNPress

Navijači OFK Beograda su se posle utakmice oglasili i saoptenjem, koje prenosimo u celosti.

- Kao što smo u Nišu, nakon utakmice protiv FK Crvena zvezda, stavili do znanja srpskoj javnosti, rešeni smo da se borimo protiv svih onih koji narušavaju ugled našeg kluba! Branimo Beograd od onih koji se bave lažima, manipulacijama i podvalama, a direktno rade u interesu rivalskih klubova.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

- Trenutna, vazalna, uprava OFK Beograda, sa aktuelnim predsednikom Drakčetom Dimitrijevićem na čelu, koja samo “čuva mesto”, sada generalnom direktoru FK Crvena zvezda, a “vladaru iz senke” u našem klubu, Zvezdanu Terziću, juče je pokušala da nas spreči da uđemo na Omladinski stadion, u dosluhu, sa brojem redara i policije koji se viđa, samo na utakmicama visokog rizika (bilo ih je i više), a ne kao da plavo-beli igraju sa bratskim Voždovcem.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ispred ulaza na južnu tribinu, pripadnicima navijačke grupe, “Plava unija”, tražene su ulaznice, ali na tom delu stadiona blagajna uopšte ne postoji, niti je naznačeno gde se iste mogu kupiti.

Deo navijača uspeo je da uđe na sever sa bratskom grupom navijača FK Voždovac, a deo na istok. “Zanimljivo” je da je na kartama koje smo kupili na blagajni za istočnu tribinu pisalo, “Zapad”!

Zabranjene su parole “Izdaja!” i “Uprava napolje”, što je klasičan primer represije protiv legitimnog načina protesta i ispoljavanja nezadovoljstva.

]

Tokom cele utakmice su se čule pesme protiv onih kojima fudbal i sport uopšte ne znače ništa. “Ustali smo” protiv onih koji su tu samo da iscede, za svoje bestidne porive, sve što mogu iz nečega što je stvarano više od 100 godina.

Ovakvim “zamaskiranim” potezima, “uprava kluba” još jednom je pokazala da se boji bilo kakvih poruka sa tribina i istine. Nedefinisane sankcije i sabotaže daju nam samo još veći podstrek da se kao navijači svim legalnim sredstvima borimo do kraja. Za naš OFK Beograd koji volimo. Za klub pravih vrednosti i ponosa. Za istinu!

Uprava napolje!

OFK Beograd – Ofkovcima!

Ovaj klub ima ko da brani - stoji u saopštenju koje je potpisano sa Plava Unija Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    2. avgust 2015 | 23:10

    Zvekan Tvorzic preposteni,zlo srpskog sporta. Zar on treba da upravlja nekim klubom ili nedaj boze FSS?

  • AS

    30. oktobar 2015 | 09:34

    On je unistio OFK pa je bio i predsednik FSS.Bio je u begstvo koliko se ja secam.Sada i Zvezdu da izmuze pa ce pobeci.Los je covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA