UPOZORENJE ZA PARTIZAN: BATE doveo bivšeg igrača Arsenala i Barselone!

Aleksandr Hleb pojačao je klub u kome je ponikao i to baš pred baraž za Ligu šampiona

  • 5

Ogromno pojačanje dobio je Partizanov rival u baražu za ulazak u Ligu šampiona. Nekadašnji igrač Arsenala i Barselone Aleksandr Hleb po drugi put u karijeri se vratio u BATE Borisov i to na dan kada su saznali ime poslednje prepreke ka elitnom evropskom takmičenju.

>>> REŠENA NAJVEĆA MISTERIJA PARTIZANOVOG PROTIVNIKA: Evo kako je BATE BORISOV dobio ime!

>>> UPOZNAJTE BATE BORISOV: Bivši igrači Zvezde prete Partizanu u Ligi šampiona (VIDEO)

Beloruski reprezentativac je ponikao u ovom klubu za koji je nastupao sve do 2000. godine posle čega je usledilo putešestvije po čitavoj Evropi, a bez sumnje najbolje partije je pružao igrajući za Štutgart i u dresu "tobdžija" gde je čak dobio i specijalni pesmu od strane navijača.

Nakon toga je otišao kao veliko pojačanje u Barselonu gde nije uspeo da nastavi u istom ritmu, pa je ubrzo morao da menja sredinu i tako nosio dres Birmingema, Volfzburgsa, Krila Sovjetova, Konjaspora i Genčlerbirligija.

On se već jednom vraćao u matični klub i to u sezoni 2012/13 kada je BATE igrao u grupnoj fazi Lige šampiona da bi onda ponovo otišao u inostranstvo. Prethodnu godinu je proveo u Genčerbirligiju gde je odigrao 19 mečeva i postigao 2 gola.

Nema sumnje da je belorusk šampiona dobio ogromno pojačanje koje ima neverovatno iskustvo igranja velikih mečeva i sigurno će crno-beli morati da obrate posebnu pažnju na njega, jer iako ima 34 godine njegove lopte i dalje " imaju oči".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskren

    8. avgust 2015 | 03:02

    Kakav hleb i njegovih 34.godine! Imamo mi Ilica Kapitena 37 god.

  • Darinjo,zvezdas

    8. avgust 2015 | 09:34

    Hleb je dobar igrac ali je vec za penziju, tako da je vise sad ime nego neko ko ce prevagnuti u tim utakmicama. Zelim Partizanu prolaz ali znamo svi kako je tesko igrati sa tim "ruskim" timovima

  • grobar do koske

    8. avgust 2015 | 11:34

    DZABE BESPLATNA UPOZORENJA I "DOBRONAMERNI" SAVETI KADA SE SPONZORSTVA DRZAVNIH FIRMI I RUSKOG GASPROMA DIREKTIVAMA GURAJU U DEVASTIRANI KLUB POHARAN OD SOPSTVENIH LEGENDI KLUBA !!! SA JEDNAKIM IZNOSOM PRILIVA NOVCA OD SPONZORA STO DOBIJA FKCZ, FK PARTIZAN BI BIO KAO I NEKAD U FINALU LIGE SAMPIONA, NAJMANJE, A OVAKO U FINALU LIGE EVROPE !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA