TRANSFERI: Partizan želi bivšeg napadača Zvezde, Volfsburg odredio cenu za De Brujnea

Pratite sve najbitnije vesti na Telegraf Sportu i dalje...

  • 0

Završen je još jedan transfer dan! Bomba bi mogla da odjekne u Srbiji pošto je Partizan zainteresovan da dovede Uroša Đurđevića, dok je Volfsburg odredio cenu za Kevina De Brujnea.

Hvala Vam što ste bili uz Telegraf Sport...

21.14 - PARTIZAN ŽELI UROŠA ĐURĐEVIĆA?

Printskrin: Youtube/VitesseTV Printskrin: Youtube/VitesseTV

Nekadašnji omladinac Crvene zvezde i član Vitesea, Uroš Đurđević, velika je želja Partizana. Kako Novosti prenose, kontakt je uspostavljen i ostalo je samo da se dogovore lični detalji pošto želja s obe strane postoji.

20.30 - HONDA U PREMIJER LIGI

Napadač Milana Keisuke Honda nalazi se na meti Evertona i Totenhema

19.46 - VUKOVI TRAŽE 64 MILIONA ZA DE BRUJNEA

Čelnici Volsburga odredili su cenu za Kevina De Brujnea u vidu 64 miliona evra i tako izazvali Mančester Siti koji je najviše zapeo da ga dovede. Građani su prethodno izdvojili oko 70 miliona evra za Sterlinga.

19:29 - ROMA MORA DA OSLOBODI JEDNO MESTO ZBOG DŽEKA

Dolazak Edina Džeka u Romu znači da će Vučica morati da napravi jedno mesto za igrače van evropske unije, a trenutno su oba zauzeta, jer su u rosteru Paragvajac Sanabria i Brazilac Markinjo.

Rimljani će jednog od njih morati da prodaju, a izbor je izgleda pao na Sanabriju, koga žele Deprotivo i Betis, ali je trenutno najbliži Sportingu iz Hihona.

18.39 - KOENTRAO SE VRAĆA U BENFIKU?

Foto: AP Foto: AP

Portugalski mediji prenose da je Fabio Koentrao blizu povratka u Benfiku. U Realu mu je rečeno da neće mnogo igrati i on želi da se vrati kući. Potrebno je samo da se klubovi dogovore oko transfera, eventualno pozajmice.

18.18 - MILAN NE ODUSTAJE OD ROMANJOLIJA

Alesio Romanjoli je velika želja Milana ove sezone, a čini se da će Siniša Mihajlović uspeti da ga dovede. Galijani i Sabatini su navodno dogovorili sastanak oko eventualnog transfera koji će iznositi 25 miliona evra.

17.52  - KOSANOVIĆ NA METI GENKA

Srpski internacionalac Miloš Kosanović verovatno će napustiti Mehelen do kraja prelaznog roka pošto je zapao za oko Genku i Šarlroi.

17:08 - VEŠOVIĆ OPET U RIJECI

Crnogorski fudbaler Marko Vešović i naredne sezone igraće za hrvatsku Rijeku sa kojom je dogovorio novu jenogodišnju pozajmicu, odmah pošto je raskinuo ugovor sa Torinom i potisao ugovor sa drugoligašem Specijom.

- Marko je igrač koji se već dokazao u Rijeci i kojem neće biti potrebna faza prilagođavanja na klub. Mi smo hteli i ranije da on ostane u Rijeci, ali morali smo da sačekamo kako će tržište reagovati. Iskoristili smo trenutak nakon što je Marko raskinuo ugovor s Torinom i jako smo zadovoljni što smo postigli dogovor oko njegovog dolaska - rekao je zamenik sportskog direktora Ivan Mance za zvanični klupski sajt.

16:42 - FERERO POTVRDIO - KASANO SE VRAĆA!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Nestašni dečko italijanskog fudbala Antonio Kasano (33) vraća se u Sampdoriju, potvrdio je predsednik Đenovljana Masimo Ferero.  Kasano će u toku dana obaviti lekarske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa klubom za koji je već igrao od 2008. do 2011. godine.

Kasanova plata na godišnjem nivou biće 700.000 evra.

Zanimljivo je da će Kasano u svakom trenutku moći da raskine ugovor ukoliko to bude želeo, jer su mu to omogućili ljudi iz Sampdorije posebnom klauzulom u sporazumu.

16:36 -  DEFANZIVAC ROME PONOVO MENJA KLUB

Fudbaler Rome Mapu Janga-Mbija (26) karijeru će nastaviti u Lionu, koji će otkupiti njegov ugovor od Rimljana za 9 miliona evra, tvrde francuski mediji.

Ovom defanzivcu Lion će biti treći klub u prethodne tri godine, pošto je prethodno igrao u Njukaslu, a posle samo jedne sezone se preselio u Rim.

16:24 - BORNMAUT ODBIJEN

Iz Kristal Palasa su poručili svojim kolegama u Bornmautu da će morati da izdvoje više novca, ako žele da otkupe napadača Glena Marija. Novajlije u Premijer ligi su bile poslale ponudu od 3 miliona funti koja ja glatko odbijena.

15:58 - BOLONJA OTPUSTILA BJANKIJA

Rolando Bjanki je nekada bio velika nada italijanskog fudbala i igrao za Mančester Siti, ali ti dani su odavno prošli, a njegova karijera je u ogromnom padu. Iskusni napadač je sada napustio Bolonju posle sporazumnog raskida ugovora, a prema nekim najavama trebalo bi da se priključi članu Serije B, Bariju.

15:26 - REPREZENTATIVAC HONDURASA IPAK U MLS

Mejnor Figeroa za koga su bili zainteresovani pojedini evropski klubovi, ipak je odlučio da karijeru nastavi u MLS. On je u petak potpisao ugovor sa Kolorado Rapidsima.

15:00 - AEK DOVEO IGRAČA MILANA

Didak Vila koji je nekada nastupao za Eibar, ali je bio pod ugovorom sa Milanom prešao je u redove solunskog AEK-a sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

14:27 - POKETINO NAJAVIO POJAČANJE

Trener Totenhema Maurisio Poketino najavio je da će njegov klub do kraja sledeće nedelje dovesti značajno pojačanje, ali nije želeo da otkriva ko je u pitanju.

14:02 - ATLETIKO JE ODBIO PONUDE OD 200 MILIONA

Fudbaleri Atletiko Madrida su ponovo bili na ceni ovog leta, a klub su napustili Mario Mandžukić, Arda Turan i Tobi Alderviereld, i može se reći da su dobro poslovali, ali su mogli da zarade i mnogo, mnogo veći novac.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Španska "Marka" je otkrila podatak da kada se saberu sume svih ponuda koje su "jorgandžije" dobile za svoje fudbalere dolazi se do sume od 200 miliona evra. Čelsi je nudio za Kokea 65 miliona, PSŽ za Grizmana 60 miliona, Mančester Siti za Godina 40 miliona i Junajted za Jana Oblaka 35 miliona.

13:43 - LIVERPUL PRONAŠAO NOVO NORVEŠKO ČUDO OD DETETA

Liverpul je prošle godine izgubio trku sa Realom za Martina Odegarda 16-godišnjeg ekstratalentovanog Norvežanina, ali au "crveni" nastavili da tragaju u "zemlji fjordova" i posle detaljne pretrage pronašli su novo čudo od deteta i to u mestu od 2.500 stanovnika.

Reč je 14-godišnjem Edvardu Tagsetu koji igra za seniorski tim petoligaša Neseta i ima nadimak "novi Odegard", a ugovor je već sklopljen. On će do 16. godine ostati u rodnom mestu, a onda se preseliti na "Enfild".

13:15 - DINJE SVE BLIŽI ROMI

Izgleda da se transfer Lukasa Dinjea iz Pari Sen Žermena u Romu sada može meriti danima.  Levi bek nije bio ni na klupi svog tima u prvom meču sezone protiv njegovog bivšeg kluba Lila, pa je to samo podgrejalo spekulacije da će se uskoro preseliti u Rim. Navodno, dogovor dva kluba je da vučica plati prvaku Francuske milion evra za jednogodišnju pozajmicu.

12:51 - LAVECI NA IZLAZNIM VRATIMA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Dolazak jednog Argentinca mogao bi da znači šut kartu za drugog. Pozicija Ezekijela Lavecija u Pari Sen Žermenu je prilično uzdrmana posle dolaska Anhela Di Marije pošto su obojica igrači sličnog profila. Uz to Parižani na toj poziciji imaju još nekoliko igrača.

12:28 - LAKAZET OSTAJE U LIONU

Posle mnogo preokreta u vezi sa napadačem Liona Aleksandrom Lakazetom i različitih informacija, te da će ostati, te da će napustiti Francusku, te da su mu čelnici kluba dali šut kartu, sada je konačno stigla i zvanična informacija koja se odnosi na njegovu dalju sudbinu.

Mladi napadač se dogovorio sa Olimpikom da produži saradnju do leta 2019. godine.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

12:14 - VBA BLIZU DOGOVORA SA ZENITOM

Vest Bromvič Albion je na dobrom putu da dobije ogromno pojačanje u napadu, a u pitanju je Salomon Rondon iz Zenita. Prema pisanju Skaj sportsa 25-godišnji Venecuelanac je već prošao lekarske preglede i očekuje se da potpiše ugovor sledeće nedelje, a da transfer bude vredan 15 miliona funti.

Takođe, očekuje se i da uskoro VBA produži saradnju i sa Džolionom Leskotom na još jednu godinu.

12:00 - VAN GAL IZBACIO DE HEU IZ TIMA

Da ova vest je odjeknula ovog jutra među engleskim medijima i to na dan kada počinje Premijer liga. Ujedno bi moglo da znači i da će španski golman i definitivno preći u Real Madrid i tako okončati sagu koja traje celog leta.

Naime, trener Mančester junajteda Luj van Gal je izjavio da Španac neće sigurno biti među stativama u prvom zvaničnom meču u sezoni protiv Totenhema, jer mu je glava opterećena transferom u "kraljevski klub", te da će njegovo mesto zauzeti pridošlica Serhio Romero.

- De Hea neće igrati i nemam problem da to izjavim. On je sada više ljudsko biće nego igrač i ne može da se izbori sa pričama i pritiscima -  rekao je Holanđanin, iako je pre samo nekog vremena rekao da nema dilemu kada je u pitanju prvi golman i da će to biti Španac.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA