HLEB: Partizan je dobar, ali nisu vanzemaljci!

Najpoznatiji igrač narednog rivala crno-belih ističe da su šanse za prolaz u Ligu šampiona fifti-fifti

  • 4

Plasmanom u plej-of Lige šampiona porasli su apetiti i BATE Borisovu, poslednjem rivalu Partizana ka odabranom društvu.

Belorusi su u prve dve runde kvalifikacija eliminisali Dandalk i Videoton, ali za borbu za srpkim prvakom biće im potrebno mnogo više znanja i sreće, ali i kvaliteta, pa su za dvomeč sa crno-belima angažovali nikog drugog do jednog od najboljih beloruskih igrača svih vremena - Aleksandera Hleba.

>>> UPOZORENJE ZA PARTIZAN: BATE doveo bivšeg igrača Arsenala i Barselone!

Isksuni vezni fudbaler koji se proslavio u dresu Štutgarta, što mu je donelo transfere u Arsenal i Barselonu, odlično je upoznat o prilikama u srpskom fudbalu i o Partizanu, o kome se upoznao u prethodnom klubu Genčlerbirligiju od Duška Tošića i Radosava Petrovića.

- U Turskoj sam pričao sa srpskim igračima, koji su često gledali čuveni beogradski derbi. Tako da sam imao prilike da čujem mnogo stvari o Partizanu. Reč je o tehnički odlično potkovanom timu, ali ne mogu da kažem da su vanzemaljci. To je neki naš nivo - izjavio je Hleb za zvanični sajt BATE Borisova.

>>> UPOZNAJTE BATE BORISOV: Bivši igrači Zvezde prete Partizanu u Ligi šampiona (VIDEO)

- Mislim da će sve zavisiti od naše volje i posvećenosti narednom izazovu. Znam da je u Beogradu luda atmosfera, ali i naši navijači su protiv Videotona pokazali kako se bodri tim, tako da u tom smislu nisu u prednosti.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA