DRAMA U HUMSKOJ! Partizanov tinejdžer probio bunker u 95. minutu! (FOTO) (VIDEO)

Crno-beli zabeležili pobedu protiv Subotičana zahvaljujući pogotku Saše Lukića u petom minutu nadoknade vremena!

  • 55

Drama u Humskoj, sa srećnim krajem po šampiona Partizan!

Drama, čiji je junak bio 19-godišnji Saša Lukić, strelac odlučujućeg gola za crno-bele u poslednjem, PETOM minutu sudijske nadoknade meča 4. kola Superlige protiv Spartaka!

Partizan - Spartak - 2:1 (1:0)

Tako je tim Zorana Milinkovića, poptuno zasluženo, krunisao retko viđenu terensku inicijativu protiv gostiju koji su se do postignutog gola hrabro nadigravali sa favoritom, a onda prešli u totalnu defanzivu i bukvalno svi zajedno seli u krilo fantastičnom golmanu Budimiru Janoševiću.

Navijači Partizana doživeli su svojevrsni dežavi, pošto su crno-beli na gotovo isti način u maju savladali Subotičane, tada sa 1:0, golom Nikole Ninkovića takođe u samom finišu utakmice.

Strelac prvog gola za Partizan bio je Božinov već u 8. minutu, a za goste je pogodio Torbica iz penala. Iz možda spornog penala, pošto je Fabrisio oborio Plavšića van kaznenog, a ovaj se sručio unutar šesnaesterca.

Siguran penaldžija bio je Torbica.

Od tog trenutka, a igrao se 65. minut, krenuli su uraganski napadi Partizana. Vredi pomenuti da su domaći već u prvih 10 minuta meča izveli 5 kornera, a na kraju su ih izbrojali 14.

Upravo je taj poslednji bio koban po goste komplet šćućurene u svom šesnaestercu čekajući da sudija odsvira kraj meča. Ali, supertalentovani Lukić bio je brži od pištaljke i Živkovićev korner sačekao na petercu, bez čuvara blizu sebe, pa je iskusno, mirno, smestio loptu u mrežu - za novi delirijum u Humskoj!

Pre toga, šanse pred golom gostiju ređale su se kao na traci, i u prvom, a naročito u drugom poluvremenu!

- Sve čestitke momcima. Jedan tim je postojao na terenu. Ne možemo da preobrojimo koliko smo šansi promašili.  Potvrdili smo da imamo fantastičan karakter, i idemo dalje - rekao je posle meča trener Partizana Zoran Milinković.

I stvarno, teško je bilo prebrojati sve šanse Partizana.

Čak tri puta tresla se prečka Spartaka! Dva puta posle udaraca Božinova, jednom i nakon hica Šaponjića, koji je, zajedno sa Trujićem, u poslednjih dvadesetak minuta činio udarni tandem. Gol Spartaka kao da je bio začarnn posle serije napada sve dok se na pravom mestu u pravo vreme pred golom Subotičana nije našao Lukić...

>>> Da li je bio penal za Spartak? Igrači Partizana misle da su oštećeni (VIDEO)

Gosti imaju za čim da žale.

Spartak je u periodu utakmice kada je igrao fudbal kreirao dve velike prilike preko Plavšića i Ilića u prvom, a onda i najbolju preko Makarića u nastavku meča, kada je Živković paradom sprečio najgore po svoj tim.

I izgledalo je da posle silnih propuštenih šansi Partizan neće imati snage da zada novi udarac Spartaku, ali proradila je veza iz crno-bele omladinske škole, na koju je klub iz Humske toliko ponosan.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

PARTIZAN: Ž. Živković – Vulićević, Balažic, Dornelas, Petrović – Babović (od 78. Trujić), Lukić, Brašanac – A. Živković, Oumaru (od 76. Šaponjić), Božinov (od 55. Ilić);

SPARTAK: Janošević – Farkaš, Kovačević, Antonić, Mezei – Makarić, Jondić (od 70. Milošević), Milošević – Plavšić (od 77. Spremo), Ivanović (od 46. Torbica), Ilić;

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budak

    8. avgust 2015 | 21:31

    Sudiji da se kupe naocare o trosku FSSa,pa zar je ono penal!? Dva metra izvan 16 metara. Kao protiv Vojvodine.

  • Levat

    8. avgust 2015 | 21:36

    A na jugu 100 vernih grobara, hahaa, smesni ste

  • Игор тв Гробар

    8. avgust 2015 | 21:59

    Напред Партизан.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA