TRANSFERI: Seks bomba iz Venecuele nam servirala transfer bombu, srpski "El Šaravi" otišao u Španiju

Da li će se tvrdnja prsate manekenke i voditeljke ispostaviti kao istinita saznaćemo narednih dana zato budite uz Telegraf Sport

  • 0

Nije bio previše uzbudljiv današnji dan na fudbalskoj pijaci, ali je i on doneo dosta uzbuđenja. Nekoliko transfera je završeno, pre svega Dražićev u Seltu, ali i na kraju dana nam je pravu bomnbu servirala venecuenska seks bomba.

Da li će se njena tvrdnja ispostaviti kao istinita saznaćemo možda već u ponedeljak zato budite i dalje uz Telegraf Sport.

22:00 - VRELA VENECUELANKA NAJAVLJUJE BENZEMU U ARSENALU

Džeini Lizerazo je bivša manekenka iz Venecuele koja sada radi kao reporterka za ESPN za špansko govorno područje i velika je navijačica Reala iz Madrida. Ova seks bomba koja svojim oblinama oduševljava gledaoce u Južnoj Americi najavila je putem Tvitera da će Karim Benzema uskoro krenuti put Londona.

- Ovo je upravo stiglo. Moj izvor mi je rekao da je plan da Benzema stigne u London danas na medicinske preglede. Videćemo - napisala je seksi Džeini, a mi ćemo joj poverovati na reč.

21:42 - NJUKASL ŽELI ČAK TRI IGRAČA

Njukasl je prilično dobro pazario ovog leta, ali Stiv Meklaren ne želi da se zaustavi na tome. "Svrake" su zainteresovane za jednog od najtraženijih napadača na Ostrvu Čarlija Ostina iz KPR-a, ali i za Ladislava Krejčija i Florijana Tovina iz Marseja.

21:18 - SANDERLEND NAJBLIŽI JANUZAJU

Adnan Januzaj će teško ove sezone dobiti priliku u Mančester junajtedu i svi se slažu da je za njega najbolje da napusti klub. Najbliži tome da ga dovede na jednogodišnju pozajmicu je Sanderlend od svih klubova zainteresovanih za njega.

20:59 - VEST HEM PREGOVARA SA SPORTINGOM

Čelnici Vest Hema su dobro zagrizli za napadača Sportina Islama Slimanija i već su započeli pregovore sa lisabonskim "lavovima" na tu temu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

"Čekićarima" je malo previše cena od 10,5 miliona funti pa pokušavaju da omekšaju čelnike porugalskog tima.

20:34 - TOTENHEM BI TALENTA IZ BETISA

Čelnici Totenhema su pronašli potencijalnu "zlatnu koku" za budućnost, a reč je o 20-godišnjem Alvaru Vadilju iz Betisa.

20:11 - LENON BI NAZAD U EVERTON

Fudbaler Totenhema Aron Lenon koji je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Evertonu radije bi se vratio na "Gudison park" nego da pređe u Aston Vilu koja je veoma zainteresovana da ga dovede.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

19:45 - VBA POZAJMLJUJE IZ LIVERPULA

Vest Bromvič Albion se raspizuje za još jednog igrača sa "Enfilda" - nakon Rikija Lamberta, ka Birmingemu bi mogao da krene Hose Enrike. Španac, levi bek, najverovatnije bi mogao da dođe kao pozajmljen igrač na godinu dana, s obzirom da je zbog povreda ispao iz prvog plana menadžera Brendana Rodžersa.

19:13 - MIČU U SEVILJI?

"Sandej Ekspres" tvrdi da će Svonsi pustiti Španca u Sevilju. Igrač je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Napoliju, koji ipak nije odlučio da otkupi ugovor.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Sevilja vidi Mičua kao savršenu zamenu za Karlosa Baku.

18.47 - INLER DONOSI ODLUKU U PONEDELJAK

Gokan Inler će sa čelnicima Napolija diskutovati o ponudama, koje su za njega poslali Lester, Šalke i Bešiktaš. Švajcarski vezista navodno imaće poslednju reč, s obzirom da Napoli u svakom slučaju dobija istu odštetu - od 4 do 4.5 miliona evra.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

18:33 - ŠAĆIRI NA BRITANIJA STADIONU

Švajcarski fudbaler Đerdan Šaćiri bio je na stadionu "Britanija stadionu" gde je posmatrao meč Stouka i Liverpula (0:1). Fudbaler se već neko vreme nalazi na meti Stouka, i izgleda da je odlučio čiji će dres uskoro nositi.

18:07 - NOVE INFORMACIJE O SAGI BENZEMA-ARSENAL

Londonski klub je spreman da obori transfer rekord ne bi li doveo francuskog napadača iz madridskog Reala. Navodno, osim 42.5 miliona funti, "tobdžije" će dati i najveću platu Francuzu, koju u ovom momentu ima Mesut Ozil - 150.000 funti.

17:41 - VEST HEM NUDI VIŠE PARA ZA ĆIĆARITA!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Prvobitna ponuda za ovog napadača bila je osam miliona funti, ali je odbijena. Nakon što je postalo jasno da Luj van Gal neće računati na Meksikanca, londonski tim šalje novu i poboljšanu ponudu.

17:11 - NJUKASL ZOVE POJAČANJE IZ FRANCUSKE

Njukasl je remijem započeo sezonu Premijer lige, i nastavlja sa prelaznim rokom - na meti je napadač Bordoa Dijego Rolan. Navodno, francuski klub je odbio ponudu od oko 15 miliona evra za 22-godišnjeg Urugvajca, ali su navodno dalji pregovori urodili plodom.

16:37 - JUNAJTED USKORO PREDSTAVLJA PEDRA

Tako bar tvrdi španska "Marka", uz navode da će Mančester junajted predstaviti pojačanje iz Barselone u sredu. Vrednost transfera je 30 miliona evra, a pregovori će biti završeni naredne nedelje.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

16:15 - BAJERN KVARI POSAO SITIJU

Mančester Siti ide mic po mic kako bi ubedio čelnike Volfsburga da proda premijerligašu Kevina de Brujnea, a na ćurku nepozvan stiže minhenski Bajern. Engelski mediji insistiraju na tome da je aktuelni šampion Bundeslige pokazao intereseovanja za talentovanog Belgijanca.

15:47 - BEŠIĆ NA BOSFORU?

Fudbalski reprezentativac BiH Muhamed Bešić bi mogao da pređe u turski klub. Za njega je interesovanje pokazao Bešiktaš. Turski mediji prenose da bi igrač Evertona proveo godinu dana u klubu iz Istanbula.

15:17 - SITI NUDI OGROMAN NOVAC ZA BENZEMU!

Da li Arsenal zaista ima kapaciteta da dovede Karima Benzemu? Dok Tobdžije pronalaze način da privole Francuza, Real je već dobio konkretnu ponudu od Mančester sitija za bivšeg napadača Liona - tešku 70 miliona evra. To tvrdi novinar Gazete Tankredi Palmeri. Da li to znači da je Arsenal ispao iz trke za Benzemu?

15:06 - I DRAŽIĆ ZVANIČNO SELTIN

Kao što je bilo najavljeno, dosadašnji napadač OFK Beograda Dejan Dražić, potpisao je ugovor sa članom španske Primere Seltom iz Viga. Romantičarima za ovaj transfer navodno sleduje 1,2 milion evra.

14:31 - SELTA DOVELA IGRAČA BOKE

Selta se pojačala Frankom Fragapaneom iz Boke Juniors, koja ga ja pozajmila klubu iz Viga. Argentinac je prethodnu sezonu proveo u Elčeu, takođe na pozajmici.

14:26 - BIVŠI BEK SITIJA U LAS PALMASU

Havijer Garido (30) je novi igrač Las Palmasa. Španski levi bek vratio se tako posle osam godina u domovinu gde je igrao za Sosijedad, a onda se preselio u Mančester siti, potom u Lacio, zatim i u Norič, gde je igrao prethodne dve sezone.

13:35 - BERBATOVA I DALJE ŽELE U PREMIJER LIGI 

Bugarin Dimitar Berbatov je slobodan igrač što je za mnoge klubove ineteresantan podatak, bez obzira na to što iskusni napadač više nije top klasa. Jedan od njih je Vest Hem, koji, navodno, želi da dovede najboljeg strelca bugarske reprezentacije, koji je dobro poznata figura u Premijer ligi gde je igrao za Mančester, Totenhem i Fulam.

12:08 - MIHIN VIŠAK DOBAR OLIMPIJAKOSU

Pomao zaboravljeni brazilsk defanzivac Aleks (33) potpuno je u drugom planu kod Siniše Mihajlovića u Milanu, ali bio je i kod njegovih prethodnika, pa je logičan razlaz dve strane, koji je izvestan. Situaciju prati Olimpijakos, kome je potreban igrač tih karakteristika, pa se može očekivati da bivši igrač Čelsija nastavi karijeru u Atini.

11:11 - DE BRUJNE DO KRAJA NEDELJE U SITIJU?  

U Mančester sitiju veruju da će Kevin De Brujne biti u sastavu tima već za derbi protiv Čelsija narednog vikenda iako Belgijanac i dalje igra za Volfsburg. Englezi su sigurni da imaju pristanak igrača, ali ono što otežava čitav proces je nemački klub, koji zateže za novac. Engezi pokušavaju da ubede ljude iz "Čeda Folksvagena" sa 64 miliona evra...

10:47 - LIVERPUL KUPUJE U BARSELONI

Adama Traore (19) je, izgleda, izabrao. Dete Barselone u kojoj je ponikao, obišao je nekoliko engleskih klubova u potrazi za pravom opcijom, a najbliži je, pišu Španci, Liverpulu. Najrelanija opcija je da Malijac sa španskim pasošem, koji igra na mestu desnog krila, bude pozajmljen Redsima za aktuelnu sezonu.

Transferi, tračevi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA