ĐENOVLJANI SLAVE USPEH VOŠE : Evo i dokaza! (FOTO)

Pristalice najvećeg rivala Sampdorije okačile zanimljiv transparent na kapiji trening centra omraženog kluba

  • 2

Nisu samo navijači Vojvodine i srpski ljubitelji fudbala bili oduševljeni kada su Novosađani u dvomeču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope eliminisali Sampdoriju.

Ipak, prilično smo sigurni u to da postoje oni koji nemaju ama baš nikakve veze sa utakmicom, ali su i pored toga bili srećniji od svih ostalih zbog evropskog kraha ekipe Valtera Zenge već na prvom stepeniku.

>>> VOŠA U PLEJ-OFU ZA LIGU EVROPE: Bezbolan poraz u Novom Sadu od Sampe! (VIDEO) (FOTO)

Pogađate, reč je o navijačima Đenove!

Dobro je poznato koliki je rivalitet dva đenovska kluba, što su do sada i nebrojeno puta dokazali, a nova potvrda njihove "ljubavi" je i transparent koji su pristalice Grifona okačile pod velom mraka na kapiji trening centra Sampdorije.

Na njemu je ispisana zahvalnost i Zengi, ali i Vojvodini:

- Hvala Zenga, hvala Vojvodina - napisano je na transparentu koji je u jutarnjim satima verovatno brzinom munje završio u smeću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    9. avgust 2015 | 18:54

    Ovo je nešto što osuđujem. Prihvatam "bockanja" u domaćem prvenstvu, ali kada dođemo do međunarodnog takmičenja, navijam za svaki naš klub. Isto tako, ne delim reprezetantivce po pripadnosti klubu, gol je gol (koš, poen, šta god) i isto se broji ko god da ga je dao!

  • vuk

    10. avgust 2015 | 12:25

    Pa i zvezdasice navijaju za Dila Gori,za Steauu,za Spartak,za Bate Borisov itd itd...nista to nije cudno,uvek ima takvih,a ima i onih koji navijaju samo za Partizan! Po tome se razlikujemo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA