Zvezdina deca konačno oduševila Grofa: Jovanović i ubuduće zadnji vezni, Grujić fenomenalan, a Jović...

Trener crveno-belih pohvalio najmlađe, ali je za Luku Jovića poručio da nije u kondiciji

  • 9

Crvenoj zvezdi se ponovo posrećio Vračar. Crveno-beli su došli do drugog trijumfa u Superligi Srbije posle preokreta protiv Voždovca. Trener Miodrag Grof Božović je popustio pod pritiskom javnosti i navijača i dao priliku deci ponikloj u klubu da zaigraju i to mu se isplatilo u drugom poluvremenu.

Upravo su Grujić, Jovanović i Jović naišli na pohvale za svoju igru protiv "zmajeva", a to nije propustio ni njihov trener da sam kaže. Božović je istakao da se Jovanović sjajno snašao na poziciji zadnjeg veznog i da će mu to biti pozicija u budućnosti i da je Grujić bio odličan.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

- Vukašin Jovanović je dobro odigrao kao zadnji vezni iako se plašio kako će se snaći, ali će i ubuduće igrati na toj poziciji. Grujić je odigrao fenomenalno, a Ristić još nije dovoljno spreman, ali su klinci bili dobri u veznom redu - rekao je Božović mada je kritikovao fizičku kondiciju Jovića.

- Jović je dosta kuburio sa formom i kondicijom. Teško smo došli do pobede. Sami sebi smo dali dva gola i posle toga nam je bilo dosta teško da preokrenemo, ali smo uspeli. Bio je ogroman pritisak i sada nam je malo lakše. U sledećem kolu nas očekuje Čukarički koji je odlična ekipa.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Trener Voždovca i nekadašnji pomoćni trener u Zvezdi Bratislav Živković nije dočekao kraj meča na klupi, pošto je bio isključen zbog prigovora, pa je izjavu dao njegov pomoćnik Branko Vojinović koji je rekao da njegova ekipa nije izdržala pritisak.

- Nismo izdržali pritisak velikog kluba kakav je Crvena zvezda. Nismo bili koncentrisani u određenim situacijama kod prekida, napravili smo određene greške i to nas je koštalo. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo, ali ni da pobedimo, istina je negde na sredini. Istorija našeg odnosa sa glavnim sudijom Vujovićem je mnogo dublja, još iz prošle sezone i meča sa Spartakom, ali nije on kriv za naš poraz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Žika Živac@

    9. avgust 2015 | 22:28

    Tako i treba,stop strancima!

  • Objektivan

    9. avgust 2015 | 22:26

    Perfidno sudjenje Vujovica dosudjivanje slobodnih udaraca u zoni suta i tako je i postignut drugi pogodak kriterujum kod dosudivanja faulova i dodele zutih kartona nije isti simuliranje igraca Zvezde i pokusaj iznudjivanja kaznenih udaraca morao se sankcionisati kao i drugi zuti karton kada je sve bilo gotovo kapitenu Vozdovca morao je pokazati...

  • Lazar

    10. avgust 2015 | 10:20

    Kapiten Vozdovca bi u Evropi sigurno dobio crveni u prvih 15 min utakmice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA