TRAGEDIJA U RUSIJI: Ubijen navijač Spartaka iz Moskve, Delije u žalosti za bratom! (FOTO) (VIDEO)

Noć pred utakmicu u Samari u tuči navijača i grupe lokalnih razbojnika ubijen je 28-godišnji Anton Feoktist, kome su počast odali i navijači Zvezde

  • 1

Tragična vest stiže iz Rusije, gde je pre utakmice između Krila Sovjetov - Spartaka iz Moskve ubijen je navijač moskovskog kluba Anton Feoktistov. On je nastradao veče pred utakmicu u Samari, gde je došao da bodri Spartak.

Mala grupa navijača Spartaka, u kojoj je bio i 28-godišnji Anton je pila na ulici grada. Tada je došlo do sukoba između navijača i lokalne grupe nasilnika, koji nisu navijači, javljaju mediji iz ove zemlje. Usledila je tuča lokalaca i navijača, u kojoj je Feoktist uboden nožem u vrat, posle čega je preminuo.

Pogledajte i snimak tuče posle koje je Anton nastradao.

Iza Feoktista je ostalo malo dete i trudna žena, obavestili su navijači Spartaka.

>>> Navijači Spartaka: Srbijo, sestro moja, nikada nećeš biti sama >>> Navijači Spartaka uputili novčanu pomoć porodici Marka Ivkovića Inače, Spartak je pobedio golovima Kvinsija Promesa u 5. i 52. minutu. Navijači Spartaka, popularna Fratrija prvih 20 minuta nije pevala. A pogledajte kako je izgledalo. posle

Nastradalom navijaču su i Delije na meču protiv Voždovca na Vračaru posvetili transparent koji su postavili na ogradu. Najvatrenije pristalice Zvezde su u dobrim odnosima sa navijačima Spartaka, i jedni druge smatraju braćom.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

- Anton Feoktistov, počivaj u miru - pisalo je na transparentu Delija, kojim su se oprostili od Feoktista.

Navijači Zvezde su i na Tviteru odali počast nastradalom navijaču Spartaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA