EVROPA SE DIVI BRAĆI GROBARA: Spektakl navijača CSKA na istorijskom meču 3. lige! (VIDEO)

CSKA je odlukom države izbačena u treću ligu zbog dugovanja, ali to ne sprečava navijače da i dalje budu uz klub i iskažu neverovatnu vernost

  • 8

Navijači CSKA iz Sofije napravili su spektakularnu atmosferu na utakmici protiv Strumske slave. Oni koji nisu upućeni pomislili bi da je u pitanju derbi bugarskog fudbala, a ne meč treće lige.

>>> ŠOKANTNA ODLUKA DRŽAVE: CSKA i Lokomotiva izbačeni u četvrtu ligu!

Naime, slavni tim iz Bugarske je prvog juna odlukom države izbačen iz prve lige Bugarske zbog dugovanja na ime poreza od 5.6 miliona evra. Navijači najtrofejnijeg bugarskog tima nastavili su da bodre ekipu i u trećoj ligi, gde su priredili spektakularnu atmosferu na tribinama i time pokazali neviđenu vertnost.

Nedavno su baš navijači CSKA došli u žižu svetske javnosti, kada su napali fudbalere Ašdoda, koji su jedva izbegli linč.

>>> Izraelski fudbaleri jedva izbegli linč u Bugarskoj: Huligani CSKA ih jurili po terenu! (VIDEO)

Ovim su sada popravili sliku o sebi. Pogledajte kako je izgledala atmosfera na prvom, istorijskom meču CSKA u trećoj ligi.

Inače, navijači CSKA iz Sofije su u dobrim odnosima sa Grobarima. Često dolaze na utakmice Partizana, a bili su na JNA i na meču protiv Steaue i njihova zastava je bila istaknuta na centralno mesto na ogradi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Радикал

    10. avgust 2015 | 10:37

    Нису браћа него пријатељи ! Браћа су из Москве !

  • gp

    10. avgust 2015 | 11:25

    braća su nam samo paokare i navijači cska iz moskve. to što su neki ljudi sa tribine dobri sa navijačima cska sofija ne znači da smo braća i da treba da se bratimo.

  • baccko

    10. avgust 2015 | 13:05

    glodare do koske pozdravio te tole!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA