Predsednik Partizana ima poruku ohrabrenja za Zvezdu!

Evo jedne izjave neuobičajene za relaciju između dva najveća srpska kluba

  • 11

Predsednik Partizana Zoran Popović zajedno sa članovima Upravnog odbora koji je sa radom počeo u decembru prošle godine ima dosta razloga da kaže da radi dobar posao.

Iako su dobili epitet da su uprava koja treba "Zvezdi da sredi titulu", Partizan ne samo da je osvojio šampionski pehar, već je i u baražu za Ligu šampiona, a tim koji ima dugo nije ulivao toliko poverenje navijača.

Među najboljim igračima je Andrija Živković, koji je mogao vrlo lako da promeni sredinu ovog leta - ali su i taletnovani vezista i klub odlučili da nastave saradnju.

>>> POPOVIĆ OBEĆAO: Živković Partizanov sigurno do leta 2016. godine, a možda i duže!

Sadašnja uprava nije sklopila ni godinu dana rada.

- Veličina Partizana je to što prljav veš ne izlazi u javnost. Neminovno je da u svakoj organizaciji postoje nesuglasice kao i u privatnoj kući. Odlučili smo da nastupamo kako većina kaže, a nesuglasice da ne izlaze iz kuće. Možda je i to jedan od razloga uspeha - kaže Popović, osvrćući se na situaciju u Zvezdi.

- Imam dosta prijatelja u Zvezdi. Želim im da se što pre konsoliduju, srede. Oni su brend srpskog fudbala, da srede situaciju i budu nam pravi konkurent za titulu.

PFC logo

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    10. avgust 2015 | 09:31

    Bravo...svaka čast u stilu velikog kluba...bez tenzija iz zeleznika samo

  • grobar do koske

    10. avgust 2015 | 09:42

    Ajde, ajde, sve je to lepo Pope sto pricas...osim ZAKLJUCKA !!! ... .!. XXAAXXAA .!. ALI..dok se prema instituciji uvode SANKCIJE I EMBARGO od ORGANA, MI SVOJU VELICINU POKAZUJEMO I DOKAZUJEMO-SAMI, BEZ ICIJE "DOKTORSKE", EKSPERTSKO-"FINANSIJSKI" NAUCNE-REPROGRAM POMOCI i BACANJA KRIVICE NA DRUGOG !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! PARTIZAN IZNAD SVIH !!!!!

  • Dzonii

    10. avgust 2015 | 09:37

    Svaka cast !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA