Guglali smo Zvezdino pojačanje: Šta peca, šta sluša i zašto protiv Partizana igra na nož? (FOTO)

Srđan Plavšić je izuzetno je aktivan na društvenim mrežama, gde iznosi detalje iz privatnog života

  • 14
Foto: Crvenazvezda.fk Foto: Crvenazvezda.fk

Srđan Plavšić je novi fudbaler Crvene zvezde. Dugo je trajala saga oko njegovog prelaska iz Spartaka iz Subotice, a 19-godišnji vezista se obavezao na trogodišnju vernost crveno-belima.

Istraživali smo šta novo pojačanje Zvezde voli da radi u slobodno vreme, uz koju muziku se opušta, šta je pričao o Partizanu pred mečeve Spartaka protiv crno-belih.

>>> VEZISTA POTPISAO: Zvezdi stiglo pojačanje iz Subotice!

Plavšić je rođen 3. decembra 1995. godine. Ponikao je u redovima ČSK Čelareva, gde je igrao od 2012. do 2014. godine, da bi prethodne sezone igrao u Spartaku, odakle se posle godinu dana preselio na Marakanu.

Plavšić je veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde često deli fotografije iz svog privatnog života.

Od kako se poslednjih nedelja pojavila informacija da potpisuje za Zvezdu i on je pomno pratio dešavanja i sa ushićenjem čekao da i zvanično debituje. Čak je pre četiri nedelje u podelio fotošop fotografiju sa njegovim prezimenom na dresu Crvene zvezde.

Poslednja fotografija koju je podelio bila je upravo sa potpisivanja ugovora na Marakani, a u komentarima zahvaljuje svima koji mu čestitaju i žele sreću u dresu novog kluba. Očigledno je da je navijač Crvene zvezde i da je presrećan što će karijeru nastaviti u voljenom klubu. Takođe, očigledno je i da je na mečevima protiv Zvezdinog večitog rivala bio veoma motivisan.

Plavšić je poslednju utakmicu u dresu Spartaka odigrao protiv Partizana prethodne subote, a interesantni su komentari kojima je najavljivao meč. On je pred meč protiv crno-belih postavio fotografiju isečka iz novina, gde je naslov bio ''Plavšić nije džak za udaranje''. Fotografiju su prokomentarisali navijači Spartaka, popularni Marinci, koji imaju zvanični profil na Instagramu, a on im je u najavi meča na JNA napisao:

- U subotu idemo na nož - napisao je Plavšić, doskorašnji kapiten plavih golubova.

Printskrin: Instagram/srki_plavsic_2 Printskrin: Instagram/srki_plavsic_2

Kada ne igra fudbal, Plavšić se opušta pecanjem, a nedavno se pohvalio i trofejom posle jednog dana na reci, i napisao je da nema ništa lepše od pecanja - opuštanje i uživanje u jednom.

Opušta se i uz muziku, a sudeći po onome što je postavio na svom profilu, ljubitelj je popularnih narodnjaka. Pesme koje je istakao su Zoran Vanev - Južna pruga i Nedeljko Bajić Baja - Vredna čekanja.

A lakse je u dvoje A photo posted by Srdjan Plavsic (@srki_plavsic_2) on

 

A ko je za njega devojka vredna čekanja, otkrio je fotografijom uz koju je postavio stih iz pesme Sinana Sakića - Minut, dva. - Našao sam sliku jednu, više od života vrednu - napisao je Plavšić uz fotografiju svoje devojke.

Primetno je da voli da postavlja selfi fotografije, a ponosno je istakao i fotografiju sa Santjago Bernabeua.

 

On će se staviti na raspolaganje Miodragu Grofu Božoviću a da li će debitovati pred Delijama već u sredu protiv Čukaričkog zavisiće od odluke Zvezdinog trenera. Navijači svakako imaju veliku želju da ga vide na delu.

>>> MARAKANU NIKADA NEĆE ZAKLJUČATI: Nova brutalna najava Delija za meč protiv Čukaričkog! (VIDEO)

Meč protiv Čukaričkog na programu je u sredu od 19.00 na našem najvećem stadionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    10. avgust 2015 | 19:51

    Hvala na informacijama, sada sve o njemu znamo kao o maršalu titu. Čak i više. Dajte još informacija ako ih dobijete, jedva čekamo.

  • Novak

    10. avgust 2015 | 19:38

    Klinac voli Zvezdu i takve treba pustiti da igraju jer kidaju...

  • Zoxy

    10. avgust 2015 | 22:50

    Taj ce da iskida partizane na komadice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA