U Čukaričkom nikoga ne zanima što u Zvezdi smatraju da su im dužnici!

Vidim i po izjavama nekih njihovih igrača da smo im dužnici zbog prošle sezone, ali mi gledamo u svoje dvorište, rekao je trener "brđana" Vladan Milojević

  • 8

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević izjavio je da njegov tim očekuje težak zadatak u duelu protiv Crvene zvezde u petom kolu Superlige i poručio da veoma ceni sastav crveno-belih.

- Igramo protiv kandidata za titulu i svi dobro znaju ko je Crvena zvezda. U poslednje vreme su u nekim svojim problemima, ali je činjenica da imaju kvalitetne igrače, dobre pojedince, a stigla su i adekvatna strana pojačanja.

- Pobedili su u prošlom kolu i sigurno da kroz utakmice dižu formu. Za nas je svaki meč bitan i sa takvom filozofijom igramo već neko vreme. Posebno me raduje, verovatno kao i moje igrače, što će biti prelep ambijent jer se očekuje oko 20.000 ljudi - rekao je Milojević.

>>> Božović otkrio kom fudbaleru smeta vrućina, a neizostavan je iz startne postave!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Prema njegovim rečima fudbaleri Zvezde želeće da se revanširaju Čukaričkom za poraz i remi u prošloj sezoni.

- Prošle sezone smo ostvarili pozitivan skor protiv njih i to će sigurno biti dodatni motiv za Zvezdu. Vidim i po izjavama nekih njihovih igrača da smo im dužnici zbog prošle sezone. Gledamo u svoje dvorište i iskreno verujemo da možemo do pozitivnog rezultata. Neka pobedi bolji - poručio je Milojević.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je istakao da uskoro očekuje da bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Karaklajić potpiše ugovor sa klubom.

- On je veoma perspektivan igrač. Prošao je lekarske preglede, ali ne znam koliko ću na njega moći da računam za utakmicu protiv Zvezde. Naglasio bih da sam ponosan na transfere Stojiljkovića i Brežančića.

- Nemam dilemu da su kvalitetni igrači i da će dobro predstavljati srpski fudbal. Što se tiče Slavoljuba Srnića na njega računam kao člana našeg kluba i on se maksimalno profesionalno ponaša. Ako dođe ponuda koja je zadovoljavajuća za sve strane, biće mi drago - zaključio je Milojević.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kapiten Čukaričkog Igor Matić izjavio je da je Crvena zvezda favorit u predstojećem duelu.

- Očekuje nas derbi kola i prošle sezone smo pokazali koliko su dinamične utakmice između Zvezde i nas. Pred nama je novi meč i svaka utakmica je sama za sebe. Što se tiče Zvezde, ne bih koristio velike reči, oni su sigurno favoriti u ovom meču. Možda ima krize unutar kluba, ali lično krizu rezultata ne vidim. Nemaju poraz u prvenstvu, osvojili su osam bodova - istakao je Matić.

Utakmica petog kola Superlige između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se u sredu od 19 sati na stadionu Rajko Mitić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    11. avgust 2015 | 22:46

    Koga briga sta misle u zvezdani pa oni se gase...

  • pop jova

    11. avgust 2015 | 17:44

    nista novo...i vi cte povesti 2-0 i tad slijedi * uragana zvezde * i svalacionici , i gubite sa 5-2 vec uvjezbano 3 kola zaredom...

  • Pera dileja

    11. avgust 2015 | 22:35

    Ostanite bar vi posteni i ne prodajte se, trebaju nam takvi klubovi. Nemojte kao Vozdovac bez cetiri standardna igraca. Sacuvajte obraz jer on se samo jednom ali zauvek gubi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA