Radonjić dobio željeno pojačanje: Zvezda popunila centarske pozicije!

Novi član crveno-belih postao je Stefan Nastić

  • 22

Stefan Nastić je definitivno novi igrač Crvene zvezde kao što se i najavljivalo prethodnih dana pošto je potpisao trogodišnji ugovor sa prvakom Srbije i ABA lige.

Iako su prvobitne informacije bile da će momak koji je diplomirao na koledžu Stenford pojačati Igokeu, on je to vrlo brzo demantovao putem Tvitera, a uvređeni predstavnici kluba iz Laktaša su odmah izjavili da će taj igrač potpisati ugovor sa crveno-belima što se i dogodilo.

Informaciju o tome da je došlo do dogovora sa Zvezdom potvrdio je i njegovo menadžer Miško Ražnatović na svom Tviter profilu gde je objavio da će njegov štićenik da se obaveže na trogodišnju vrednost ekipi sa Malog Kalemegdana.

Dejan Radonjić je u utorak najavio da je talentovani centar i sa kanadskim pasošom jedan od dva igrača za koje je veoma zainteresovan i sa kojim se pregovara i da bi trebalo sve da uskoro bude gotovo.

Nastić je ove godine igrao Letnju NBA ligu, a u redove šampiona ABA lige stiže kao dodatno pojačanje pod koševima i alternativa za Maika Cirbesa i Sofoklisa Skorcanitisa, čime su crveno-beli završili sa pojačanjima ispod koša. Zvezdi sada preostaje nastavak potrage za pojačanjima na pozicijama plejmejkera i krila.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    12. avgust 2015 | 12:03

    Ajde grobari počnite sada ovo su panteri , limenke , državni projekat itd . Pucajte od ljubomore . Pričajte nam sada o času ljubavi i kako se pali vaša parna cirkus kolorado mašina . Sa tri centra ulazimo u novu sezonu . Bravo Čoviću !!!

  • Empedokle Etna

    12. avgust 2015 | 12:53

    Strpljivo, sigurno i kvalitetno! Dr Čović je od Crvene Zvezde stvorio moćan i ozbiljan klub! Kada se setim,kako je Zvezda izgledala pre Čovića, ni sam nisam verovao da će tako brzo i kvalitetno stabilizovati klub! Svako poštovanje za dr Čovica i za njegov profesionalan i pošten rad!

  • Struki

    12. avgust 2015 | 16:44

    Ljudi sprema se jos jedna "bomba",ne lozim vas,sve ce se znati za par dana...Skorcinaitis ce biti "nepoznat"igrac kad budemo doveli ovu "azdaju"od igraca! Pozdrav svim ljubiteljima kosarke,a posebno mojim zvezdasima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA