Predsedniku Vojvodine se ispunila želja!

Pun stadion na meču SL je nešto što je prvi čovek Lala poželeo

  • 1

Sve što je predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović želeo, posle meča sa Sampdorijom u Novom Sadu, ispunilo mu se u vrlo kratkom roku.

Lakši protivnik u plej-ofu Lige Evrope i pun stadion na mečevima Super lige je bilo sve što je Šćepanović tražio razgovarajući sa novinarima na atletskoj stazi stadiona Karađorđe, u momentu kada je bilo jasno da je Voša preskočila Sampdoriju.

>>> KAKAV DERBI, STRAŠAN DERBI! Vojvodina nanela drugi poraz šampionu! (FOTO) (VIDEO)

-  Neka bude neko lakši, ali sa svima možemo da se nosimo - rekao je tada Šćepanović Telegrafu, a na pitanje da prokomentariše sjajnu publiku rekao je:

- Nadam se da će se i u prvenstvu situacija popraviti i da ćemo imati pun stadion.

I, stvarno! Karađorđe je bio pun ''kao šibica'' tokom meča Vojvodine i Partizana. Oko 10.000 ljudi pratilo je derbi 5. kola SL. Jedina mrlja viđena je na početku meča kada je došlo do incidenata na zapadnoj tribini.

>>> Saša Ilić napao Mirkova, klupski vozač sudije: Nervoza u Partizanu posle meča sa Vošom!

Iako su domaćini istakli da će zapad biti samo za pristalice Vojvodine, na pomenutu tribinu ušli su i navijači Partizana. Okidač za čarke bio je prvi gol koji je Ivanić postigao u 7. minutu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA