DA SE ZNA KO JE GAZDA: Bajern petardom otvorio Bundesligu! (VIDEO)

Briljanta predstava Bavaraca koji su odmah u prvom meču pokazali ko je prvi favorit u Nemačkoj

  • 0

Čekali smo i konačno dočekali. Posle Engleske zavrtela se bubamara i u Nemačkoj. Nova sezona Bundeslige krenula je kao i što je većina ljubitelja fudbala očekivala, a ako se po jutru dan poznaje, onda ćemo uživati. Branilac titule Bajern Minhen je razbio u paramparčad Hamburg 5:0.

Izabranici Pepa Gvardiole su rešili da od starta prvenstva pokažu ko je gazda u Nemačkoj i odmah pokažu svima da su glavni pretendenti na titulu, a to pokazuju i pet golova u mreži HSV-a koji će očigledno i ove godine da se bore za opstanak.

Prvi pogodak u sezoni bio je delo Mehdija Benatije koji je jedini uspeo da postigne pogodak u prvom poluvremenu utakmice i to posle centaršuta Ćabija Alonsa.

Robert Levandovski je na startu drugog dela iz takoreći svoje pozicije duplirao prednost, da bi onda na scenu stupio Tomas Miler.

Prvo je u 69. minutu letošnje pojačanje Daglas Košta spasao jednu loptu da izađe u aut, uputio centaršut, a nemački reprezentativac je sa prve stative zakucao u mrežu. Samo četiri minuta kasnije ponovo je Miler matirao Adlera,a  ovog puta je asistent bio Levandovski.

Tačku na i stavio je Daglas Košta koji se na najbolji način predstavio navijačima na Alijanc areni u prvom takmičarskom meču za Bavarce. Pored njega mesto u timu je našao još jedan novajlija Arturo Vidal.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Bundesliga, 1. kolo:

Petak

Bajern Minhen - Hamburg 5:0

(Benatija 27, Levandovski 53, Miler 69, 73, Košta 87)

Subota

Bajer Leverkuzen - Hofenhajm 15.30

Augzburg - Herta 15.30

Verder - Šalke 15.30

Majnc - Ingolštad 15.30

Darmštad - Hanover 15.30

Borusija Dortmund - Borusija Menhengladbah 18.30

Nedelja

Volfzburg - Ajntraht 15.30

Štutgart - Keln 17.30

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA