Maradona otkrio koliko se dugo nije drogirao

Legendarni Argentinac otkrio je da je počeo da uzima drogu još sredinom osamdesetih, ali da je prestao sa tim porokom pre više od decenij

  • 4

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona otkrio je  da već 12 godina ne konzumira drogu.

- Skoro 12 godina ne uzimam drogu, jer ne bih se budio kao što se budim danas. Izabrao sam čist put i život za moju decu, čak i za budućnost - napisao je Maradona na Fejsbuku.

Maradona je drogu počeo da uzima sredinom osamdesetih godina prošlog veka. Bio je pozitivan na efedrin za vreme Svetskog prvenstva u SAD 1994. i "uhvaćen" u dopingu i dok je igrao u Italiji. Na kraju karijere u Argentini bio je nekoliko puta "pozitivan" na kokain.

>>> Maradona u žalosti: Umro Dijego Maradona! (FOTO) (VIDEO)

Za reprezentaciju Argentine odigrao je 91 utakmicu, postigao 34 gola i bio član nacionalnog tima "gaučosa", koji je 1986. godine osvojio titulu prvaka sveta.

Tokom karijere igrao je za Boku Juniors, Barselonu, Napoli, Sevilju i Njuels Old Bojs.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Super Pera

    16. avgust 2015 | 19:02

    Ako je kokain droga, onda je on narkoman

  • momazver

    16. avgust 2015 | 15:11

    Lepo od tebe,ali smanji malo tu dužinu apstinentskog staža.Čitamo mi novine, gledamo Tv... i pamtimo.Jeli,jel se *skino* i Kanidja?

  • Dr. za rock and roll

    19. avgust 2015 | 19:09

    Mozda ali kad popije puca po savovima dere ne zna sta radi . Video sam neke skorasnje snimke koje crno njegovo fino jutro kad ne moze da stoji vece pre toga. Okej verovatno je imao malo dublju misao i mislio samo na koku. Ali nista nije ni bolji ni gori u tim godinama od ljudi koji prodju kroz taj pakao. Imao je koliko je hteo i ???? Srecem neke folirante ljude kaziu samo uzmu jednom u godinu dana kad je exit!!! ????? Bezi brate daleko bilo ko zna zna....posle 35 -te ko se igrao jedno -10ak godina ili vise nikad vise u zivotu moze da povuce jedno vece i da ga ne ubije depresija jedno mesec dana a klasicno u vecini slucajva odma ga vrati na pocetak i ajmo jovo nanovo --- omca oko vrata a nista lepo nije samo crnilo jurnjava i totalni raspad sistema a alkohol ga samo jos vise zatupi. Nema brate nakon toga ni cigare ni alkohol u tim godinama ako hoces da ustanes tako ko sto on opisuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA