LOMIĆ: Gospodine Vučeliću nisam izdajnik, volim Partizan više od vas!

Oglasio se i Marko Lomić...

  • 6

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić žestoko je opleo po Marku Lomiću, nazivajući ga izdajnikom, nakon činjenice da iskusni levi bek neće postati novi igrač crno-belih.

Lomić je sve već dogovorio sa Partizanom, ali se situacija neočekivano promenila.

- Ne znam šta je gospodin Vučelić dao Partizanu pa ne mogu da procenjujem da li je dao više nego ja, ali nije korektno da tako priča jer je očigledno da ne barata činjenicama a siguran sam da klub više volim nego on - rekao je Lomić, a prenosi Žurnal, i nastavio:

LOMIĆ PREVARIO PARTIZAN! Crno-beli ostali bez dogovorenog pojačanja

- Tačno je da sam se sa gospodinom Milošem Vazurom u petak dogovorio sve, ali, problem je nastao jer je Morodovija po saznanju da me Partizan traži, promenila uslove za raskid ugovora.

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

O čemu se zapravo radi?

- Zbog smanjenja budžeta Morodovija je prinuđena da proda neke od igrača. Rusi su mi ponudili da pronađem klub i da će mi platiti 50 odsto od cele plate koju bi morali da daju ako bih ostao u Morodoviji. Sa takvim dogovorom sa Rusima upoznao sam i ljude iz Partizana, ali Morodovija mi sada nudi četrvrtinu - istakao je Lomić:

- Rekao sam to ljudima iz Partizana i pitao ih da li mogu da povećaju ugovor koji su mi pripremili, a pošto ne mogu, šta da radim? Ostaje mi da se vratim u Saransk. Partizan nema, Morodovija ne da, zbog čega sam ja izdajnik?

Imao je iskusni bek i poruku za navijače Partizana.

Foto: fcdynamo.ru Foto: fcdynamo.ru

- Želim da se izvinim navijačima ako sam ih povredio time što nisam potpisao ugovor i da kažem da sam od sveg srca želeo da obučem dres Partizana i još uvek to želim. Još nisam izgubio nadu da će se to dogoditi ovog leta. Želim mojim nekadašnjim klupskim drugovima Saši Iliću, Stefanu Baboviću i ostalima da se i bez mene plasiraju u Ligu šampiona a ako se stvore uslovi za to, ja ću im se pridružiti - zaključio je Lomić u razgovoru za Sportski žurnal.

Pratite Telegraf i na Vajberu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 43

    17. avgust 2015 | 22:16

    Volim Partizan vise od svega ali ovi ce vise da mi daju. Muka mi je vise od tih laznih ljubavi!

  • Dragi

    17. avgust 2015 | 21:39

    Samo ti budi iskren i niko ti neće zameriti sa srećom

  • Slobodan

    18. avgust 2015 | 10:33

    Ti da voliš Partizan kao što kažeš, ne bi ti bio problem 1/4 plate. Muka mi je od takvih što vole. Voliš ti svoj džep sine moj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA