Ovako su Grobari i navijači CSKA bodrili Partizan: Srbi i Rusi napravili ludnicu u Belorusiji! (VIDEO)

Crno-beli sa braćom iz Rusije napravili odličnu atmosferu na Borisov areni

  • 0

Partizan je izgubio u Belorusiji od BATE Borisova u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona sa 1:0. Crno-beli su hrabro i napadački igrali protiv šampiona Belorusije, ali ih je značajno poremetio crveni karton Jevtovića u finišu prvog poluvremena.

>>> ŽIVKOVIĆ MOGAO DA BUDE JUNAK: Hrabri Partizan poražen sa igračem manje u Belorusiji (FOTO) (VIDEO)

Izabranici Zorana Milinkovića su u drugih 45 minuta igrali sa igračem manje što im je otežalo posao, ali su imali veliku podršku oko 300 navijača, koji su ih sve vreme bodrili. To je moglo da pogura ''parni valjak'' do mnogo boljeg rezultata, ali je Živković promašio dve velike šanse, što je Bate iskoristio i preko Gordejčuka došao do pobede od 1:0.

Grobari su na dalek put krenuli autobusima organizovano, a nekoliko njih je došlo i u sopstvenoj režiji, a u Belorusiji su se sastali sa braćom iz Moskve, navijačima CSKA, sa kojima su zajedno navijali.

Na sektoru koji je bio rezervisan za gostujuće navijače bio je istaknut veliki broj zastava Grobara i navijača iz Moskve. Oni su u nekoliko navrata nadglasali navijače BATE-a, iako ih je bilo višestruko manje.

Pogledajte kako je izgledalo navijanje Grobara i navijača CSKA iz Moskve.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA