TRANSFERI: Murinjo nudi 140 miliona evra za BOMBU LETA! Ivanović ide u Barsu?

Prava bomba odjeknula je u smiraj dana na transfer pijaci

  • 10

Završen je još jedan transfer dan, koji je bio više nego uzbudljiv. Čelsi je bio najaktivniji. Odradio je ''krađu leta'' i doveo Pedra, koji se već priključio ekipi na treninzima. Ipak, potpuno ludilo od informacije stiglo je u kasnim večernjim satima.

Na Ostrvu se pojavila vest da Porgugalac želi pola Pogbu, i da je spreman da ga plati čak 140 miliona evra za reprezentativca Francuske! Juventus je već prodao jednog od najboljeg igrača prethodne sezone, pošto je Vidal ovog leta otišao u Bajern. Da li će se odreći i najboljeg fudbalera, međutim, toliki novac teško da će odbiti, ako ga Murinjo zaista ponudi.

Stara torinska dama je takođe bila aktivna. Juventus je doveo Sandra iz Porta za 26 miliona evra i to je bio jedan od najzvučnijih transfera 20. avgusta.

U završnici dana pojavila se informacija iz Španije, gde je navedeno da ga želi Barselona, koja će pokušati da iskoristi to što mu Čelsi nije ponudio produženje ugovora.

OVDE pročitajte sve što ste propustili prethodnog dana.

23:30 - MURINJO NUDI 140 MILIONA EVRA ZA POGBU!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Neverovanta vest za završetak dana. Dejli Star prenosi da Žoze Murinjo želi Pola Pogbu iz Juventusa i da je spreman da ponudi 140 miliona evra!

Sezona je loše počela za Čelsi, što je očigledno upalilo alarm kod Portugalca, koji je ekspresno doveo Pedra, koji je bio već viđen u Junajtedu. Da li ćemo narednih dana videti novu transfer bombu u režiji Murinja.

22:00 - ARSENAL PREGOVARA SA DVOJCEM PSŽ-a

Arsen Venger, koji je poznat kao jedna od najvećih škrtrica među trenerima u fudbalu, spreman je ipak da se malo otvori. Na njegovoj listi želja su dva fudbalere Pari Sen Žermena - Edison Kavani i Adrijen Rabiot.

21.00 - BANE IVANOVIĆ ODLAZI IZ ČELSIJA?

Situaciju oko produžetka ugovora srpskog defanzivca Branislava Ivanovića sa Čelsijem prati veliki broj klubova, prenosi ESPN.

Iskusni 31. godišnji reprezentativac Srbije u poslednjoj je godini važećeg ugovora na Stamford Bridžu, a klub tek treba da mu ponudi produžetak saradnje.

Špekulacije oko Ivanovićeve budućnosti u Čelsiju pojavile su se nakon nešto slabijih igara na otvaranju sezone u Premijer ligi protiv Svonsija (2:2) i Mančester Sitija (0:3), ali izvor ESPN tvrdi da Srbin ne razmišlja o eventualnom odlasku iz redova šampionskog kluba.

20:05 - JUVE ŽELI JOŠ JEDNOG IGRAČA REALA

Stara torinska dama poslala je Real Madridu zvaničan dopis u kome je postavljeno pitanje koliko je

18:38 JUVE OZVANIČIO PRELAZAK SANDRA

Gotovo je, Sandro je prešao iz Porta u Juventus. Šampion Italije je na zvaničnom Tviter profilu potvrdio da je transfer realizovan i poželeo dobrodošlicu svom novom igraču.

Za obeštećenje je Juve platio 26 miliona evra, a Sandro je sa Starom torinskom damom potpisao ugovor na pet godina.

17:39 - SEVILJIN ĐAK PREDSTAVLJEN U ĐENOVI

Španac Dijego Kapel (27) predstavljen je u Đenovi u koju je stigao iz lisabonskog Sportinga posle četiri sezone boravka u portugalskom klubu. Kapel je pre toga sedam sezona nosio dres Sevilje u kojoj je i ponikao.

16:22 - BENFIKA SPUSTILA CENU ZA ĐURIČIĆA

Srpski fudbaler Filip Ðuričić napustiće Benfiku ovog leta za samo četiri miliona evra, tvrdi portugalski list O Žogo. Kako se navodi, trener Rui Vitorija označio je Ðuričića kao višak i spreman je da ga se odrekne za upola manju sumu nego kada je 2013. godine za osam miliona evra došao iz Herenvena u Benfiku.

Ðuričić ne bi trebalo previše da brine oko nastavka karijere jer se u redu za njegov potpis nalaze klubovi iz Premijer lige Njukasl, Svonsi, Votford i Bornmaut, ali i italijanski Milan. Dvadesettrogodišnji vezista je prošlu polusezonu igrao na Ostrvu za Sautempton, ali nije uspeo da se upiše u strelce na devet mečeva. Za reprezentaciju Srbije zabeležio je 22 utakmice i četiri gola.

15:41 - JUVENTUS USLOVLJAVA SEVILJU ZA LJORENTEA

Fernando Ljorente već nedeljama živi u neizvesnosti gde će nastaviti karijeru. Sevilja će verovatno biti njegova naredna destinacija, pošto je najupornija da ga dovede iz Juventusa, ali dva kluba se još uvek nisu doovorila. Sevilja je bila spremna da odmah plati punu cenu transfera od 10 miliona evra, ali Italijani imaju druge zamisli: Da pozajme igrača i da Sevilja preuzme sve obaveze plaćanja prema Ljorenteu, a tek sledećeg leta da se priča o prodaji.

15:06 - GATUZO PONOVO "U SEDLU"

Temperamentni italijan Đenaro Gatuzo trenersku karijeru nastavlja na klupi trećeligaša Pize. To će mu biti letvrti klub koji če voditi, posle Siona, Palerma i OFI Krita.

14:51 - NAGATOMO IZABRAO NOVI KLUB

Japanac Juto Nagatomo (28) definitivno ide iz Intera, ali po svemu sudeći ostaje u italiji. Ne u Samdoriji koja ga je želela, već u redove njenog najveđeg rivala - Đenove. Grifoni će prvo pozajmiti Japanca, pa onda o isteku sezone otkupiti ugovor za 2 miliona evra.

14:05 - PEDRO POTPISAO ZA ČELSI

Ozvaničen je prelazak Pedra Rodrigeza iz Barselone u Čelsi koji je predstavljen na "Stamford bridžu", a tom prilikom je izjavio da je srećan zbog dolaska među "plavce". - Srećan sam što sam ovde i uzbuđen zbog početka avanture sa Čelsijem i došao sam da nastavim da osvajam titule. Hvala klubu i navijačima što su mi omogućili da obučem plavi dres - izjavio je Pedro.

13:43 - NIKO SE NIJE NADAO OVOM POTEZU ČELSIJA

Kako javlja španski "As", dobili smo najneočekivaniju ponudu ovog leta. Dolazak Pedra još nije ni ozvaničen, a Čelsi je već isporučio pravu bombu. "Plavci" su poslali u Monte Karlo ponudu vrednu 55 miliona evra za igrača Monaka Entonija Martijala. Pokriće u ovoj priči jeste i da je tehnički direktor kluba sa "Stamford bridža" bio u sredu uveče na "Mestalji" da bi gledao na delu napadača u meču Valensija - Monako.

13:14 - ILORI NEĆE NA POZAJMICU

Tijago Ilori je došao pre dve sezone u Liverpul kao talentovani 19-godišnjak, ali nije zaigrao nijednom za "crvene" pošto je sve vreme proveo na pozajmicama. Ovog puta je rešen da proba da izbori mesto u timu Brendana Rodžersa i ne želi da i ove godine ide na pozajmicu.

12:50 - JOVIĆ OD JANUARA U TORINU

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Italijanski Tutosport prenosi da Torino planira da dovede u januaru napadača Crvene zvezde Luku Jovića. "Bikovi" čekaju sledeću godinu kako bi talentovani fudbaler napunio 18 godina, a pored njih zainteresovani su još Juventus i Fiorentina.

12:26 - PSŽ PONUDIO 18 MILIONA ZA KURZAVU

Prema pisanju "L'ekipa", Pari Sen Žermen je poslao ponudu Monaku vrednu 18 miliona evra za Lajvina Kurzavu, međutim, veruje se da "kneževi" neće prodati svog levog beka za manje od 25 miliona evra.

12:03 - PEDRO TERA VILIJANA I KVADRADA

Ako se do kraja realizuje transfer Pedra Rodrigeza u Čelsi, to bi značilo da mesta više neće biti za Vilijana i Huana Kvadrada. "Plavci" su navodno ponudili obojicu igrača Bajernu iz Minhena i Pari Sen Žermenu i sada čekaju odgovor.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

11:43 - ZVEZDA SE OTARASILA PARKERA!

Navijačima crveno-belih se uslišila želja, kao i upravi Zvezde da se oslobodi Džošue Parkera! Fudbaler koji na Marakani nije pokazao ono što se očekivalo otišao je u Aberdin na jednogodišnju pozajmicu kao što se i najavljivalo! Transfer je potvrđen na zvaničnom sajtu škotskog kluba. Više pročitajte OVDE.

11:36 - OVO JE 7 PROPALIH TRANSFERA JUNAJTEDA

Kad smo već kod Junajteda i dok je sveža otimačina koju im je uradio Čelsi sa Pedrom, podsetimo se koji su sve fudbaleri bili na pragu dolaska na "Old Traford", a onda završili u drugom klubu: Ronaldinjo, Fabregas, Toni Kros, Serhio Ramos, Geret Bejl, Džon Obi Mikel i Alan Širer.

11:13 - JUNAJTED IMA I PLAN "C"

Plan A je bio Pedro Rodrigez, plan "B" je bio Sadio Mane, a plan "C" se zove Aleksandar Kokorin. Luj van Gal očajnički traži igrača koji može da igra na više pozicija u napadu, a pošto je izvisio za dvojicu prvih na listi, okrenuo se najneočekivanijem rešenju. Doduše, ovo prenose ruski mediji, da je Junajted zainteresovan za 24-godišnjeg napadača Dinama iz Moskve koji nije baš poznat širokim narodnim masama, a takmaca imaju u Totenhemu. Interesovanje oba premijerligaša potvrdio je i menadžer ruskog igrača.

10:58 - OTAMENDI POTPISAO ZA SITI Nikolas Otamendi je novi fudbaler Mančester Sitija i definitvno. Argentinac je jutros parafirao ugovor na pet godina sa Mančester Sitijem u koji stiže iz Valensije. Cena njegovog transfera je oko 40 miliona evra!

10:42 - SANDRO NA PREGLEDIMA U TORINU Brazilac Sandro će u toku dana postati novi igrač Juventusa. Doskorašnji fudbaler Porta je stigao ovog jutra u Torino na lekarske preglede i ukoliko sve bude u redu potpisaće petogodišnji ugovor sa "starom damom".

10:19 - GALATASARAJ ODBIO PONUDU VEST HEMA

Iako se činilo da će Turci prihvatiti ponudu koju su uputili "čekićari" za napadača Buraka Jilmaza, u Galatasaraju su ipak ocenili da je 5 miliona evra premalo da bi pustili svog najboljeg strelca.

10:00 - KAKAV POČETAK JUTRA! MORAĆEMO DA PO STAVKAMA NAVODIMO!

1. Nikolas Otamendi će u u naredna 24 časa postati novi igrač Mančester Sitija koji će za njega platiti oko 40 miliona evra, a ista stvar je i sa Kevinom De Brujneom iz Volfzburga.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

2. Zvezdu povezuju sa čak četvoricom igrača, a jedan je potpuno iznenađenje za navijače crveno-belih. Posle priča o Slavoljubu Srniću, Aleksandru Čavriću i Predragu Sikimiću da će jedan od njih pojačati vicešampiona Srbije, sada je "Žurnal" javio da je Zvezda stupila u kontakt sa reprezentativcem Poljske Ludovikom Obranijakom.

Poljak rođen u Francuskoj je višak u Verderu i Nemci pokušavaju da ga se otarase i pošalju negde na pozajmicu, ali problem sa njegovim dolaskom na Marakanu jesu njegova finansijska potraživanja. Inače, Obranijak je kao član Rena već igrao protiv crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

3. Mirko Ivanić je najtraženiji igrač iz Srbije u ovom trenutku. Pored Genka koji već duže vreme opipava puls Vojvodine oko kreativnog veziste, mnogo konkretnija je turska Bursa koja će uskoro poslati i zvaničnu ponudu u Novi Sad.

4. Bivši štoper Partizana Miloš Mihajlov vratio se posle šest meseci u Kazahstanu u Voždovac u kome je odigrao prvi deo i prethodne sezone.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • a sad adio.....

    20. avgust 2015 | 17:58

    55 miliona evra, 100 miliona evra.....frljaju se iznosima kao da su 200 din.koliko nogu ti igraci imaju? sve je otislo bestraga....

  • Konac

    20. avgust 2015 | 11:52

    Parkeru ne vracaj se vise sljokaj viski i uzivaj.

  • Inter15

    20. avgust 2015 | 11:24

    Nije rena nego bordoa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA