Vrele sestre u bazenu: Seksi Lindzi Von u bikiniju zaludela Instagram! (FOTO)

Seksi skijašica pokazala savršeno telo fotografijom u bazenu sa svojom ništa manje zgodnom sestrom

  • 1
Foto: Instagran/lindseyvonn Foto: Instagran/lindseyvonn

Američka skijašica i jedna od najlepših sportistkinja sveta Lindzi Von, povredila se nedavno na treningu, ali to je nije sprečilo da ode na odmor sa prijateljima.

Iako je planirala da otkaže odmor, na na radost muškog sveta i obožavalaca seksi skijašijašice, to nije uradila, već je na svom Instagram profilu postavila nekoliko seksi fotografija, koje su izazvale opšte oduševljenje na ovoj društvenoj mreži.

Ona se fotografisala u bazenu sa svojom, ništa manje izazovnom sestrom Karin Kindou, i pokazala je savršeno zgodno telo u bikiniju.

Foto: Instagran/lindseyvonn Foto: Instagran/lindseyvonn

Ipak, to što je otišla na odmor, Amerikanku ne sprečava i da vredno trenira, ali istovremeno postavlja i izazovne fotografije tokom vežbanja.

- Planirala sam da odem na odmor sa drugaricama i umalo sam ga otkayala zbog povrede članka, ali sam odlučila da provedem vreme sa prijateljima. Bolje je biti u društvu kada si povređen nego sam. Ali, to što sam na odmoru ne znači da ne treniram jako - napisala je ona uz fotografiju na kojoj trenira u kupaćem kostimu pored plaže.

Foto: Instagran/lindseyvonn Foto: Instagran/lindseyvonn

Od sada, Telegraf možete da pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA