KARAĐORĐE MORA BITI PUN: Voša odredila cene karata za Viktoriju - i baš su pristupačne!

Popularne cene ulaznica za sve navijače

  • 2

Prodaja ulaznica za revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope u kome se u Novom Sadu sastaju Vojvodina i Viktorija iz Plzena počela je u ponedeljak, saopšteno je iz Fudbalskog kluba Vojvodina.

Cena ulaznica je 500 dinara za zapadnu tribinu, 300 za istočnu i 200 dinara za severnu tribinu, a u naredna tri dana mogu se kupiti na blagajni GIGS TIX-a u Tržnom centru "Apolo" od 9 do 19.30 sati.

>>> ŽAKULA NIJE MOGAO SAM: Vojvodina ubedljivo poražena u Češkoj (FOTO) (VIDEO)

Ulaznice za zapadnu i istočnu tribinu prodavaće se i na centralnoj blagajni na stadionu "Karađorđe" i to u sredu od 12 do 20 sati, kao i na blagajni kod kafea "Frends" u četvrtak od 10 do 20.30 sati, dok će se ulaznice za severnu tribinu prodavati isključivo u šopu navijačke grupe "Firma",od utorka do četvrtak u periodu od 12 do 20 sati.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

>>> ŠOU ČVARKOVA I BOŠKIĆA U ČEŠKOJ: Pogledajte Državni posao na treningu Vojvodine!

Iz Vojvodine napominju da jedna osoba može kupiti najviše tri ulaznice uz jedan važeći dokument - pasoš ili ličnu kartu, odnosno ukupno može maksimalno da kupi šest ulaznica, po tri na svaki od pomenutih ličnih dokumenata.

Revanš meč Vojvodina - Viktorija igra se u četvrtak 27. avgusta sa pocetkom u 20.30 sati, a u prvoj utakmici ekipa iz Plzena ostvarila je ubedljivu pobedu od 3:0.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA