TRANSFERI: Bivši kapiten Zvezde u Zemunu! Đilardino stigao na Siciliju

Šta se danas dešavalo na transfer pijaci? Svašta nešto...

  • 3
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Usijalo se na transfer tržištu. Vreme curi, mnogima gori pod nogama, jer je ostalo još samo šest dana do kraja prelaznog roka i trebalo bi očekivati da se najveći broj poslva završava u tih nekoliko dana.

Bomba je u sredu odjeknula u Nemačkoj i zatvorila veče. Nemci tvrde da je De Brujne novi igrač Mančester Sitija, a već danas očekujemo bilo je novih prelazaka, a evo koji su obeležili četvrtak, 27. avgust.

Prekaljeni italijanski napadač Alberto Đilardino prešao je u Palermo. On je i dalje na platnom spisku kineskog Gvangdžoa.

Bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Kovačević ponovo je u srpskom fudbalu. Od naredne sezone igraće u redovima drugoligaša Zemuna.

Pari Sen Žermen je potvrdio dolazak levog beka Kurzave iz Monaka.

22:43 - DRAKSLER POSTAVIO ULTIMATUM ŠALKEU

Italijanski mediji javljaju da je Žulijan Draksler zatražio od čelnika Šalkea da ga prodaju Juventusu. Sportski direktor prvaka Italije Đuzepe Marota rekao je danas dado transfera nće doći zbog prevelikih zahteva Nemaca, ali se sada situacija menja u korist Bjankonera, jer je Draksler "pogurao" čitavu priču.

S obzirom na to da su igrač i Juve već odavno postigli dogovor, sada se čeka da Šalke prihvati 28 miliona evra i da se transfer realizuje.

21:59 - ĐILARDINO SE VRATIO U SERIJU A

Palermo je dobio vredno pojačanje za tekuću sezonu - Alberta Đilardina (33). Prekaljenom golgeteru biće to druga pozajmica od odlaska u kineski Gvangdžu, pošto je prethodnu sezonu proveo u Fiorentini.

18:10 - KURZAVA U PSŽ

Aktuelni šampion Francuske Pari Sen Žermen kompletirao je transfer levog beka Lajvina Kurzave koji je prethodnih pet sezona proveo u Monaku.

17:15 KOVAČEVIĆ U ZEMUNU

Bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Kovačević odabrao je poslednju destinaciju pred kraj karijere. Odigraće sezonu u Zemunu i pokušati da beogradskom klubu obezbedi povratak u Super ligu. Kovačević ima 34 godine i igra na poziciji veznjaka.

17:10 ROMA PUSTILA ITURBEA

Prvi dogovor je sklopljen. Huan Iturbe je prihvatio uslove Đenove i igraće sezonu na pozajmici na Marasiju.

16:45 BARSA KUPUJE U MONAKU

Prvak Evrope je ozbiljno zagrizao za igrača koji je nedavno pravio velike probleme Valensiji. Antoni Martijal, ofanzivac tima iz Kneževine mogao bi za oko 20 miliona evra da se preseli na Kamp Nou. Naravno, ako dođe, zbog FIFA kazne, ne može da bude registrovan do januara.

16:15 - MILAN DOVODI JURAJA KUČKU

Igrač Đenove je prema poslednjim informacijama pred potpisivanjem za Milan. Siniša Mihajlović će dobiti još jednog igrača, vezista će navodno biti plaćen 3 miliona evra plus bonusi.

14:09 - SLOVENAC NA IZLAZNIM VRATIMA DORTMUNDA

Slovenački reprezentativac Kevin Kampl zbog koga je Miloš Jojić morao da napusti Borusiju iz Dortmunda, sada se nalazi i on na izlaznim vratima "milionera". Trener Tuhel ga nema u svojoj projekciji tima i dao mu je slobodu u izboru nove sredine, a velika je mogućnost da se preseli u Bajer Leverkuzen.

13:51 - BOSANAC MENJA RUDIGERA U ŠTUTGARTU

Nemački mediji najavljuju da će reprezentativac BiH Toni Šunjić iz ruskog Krasnodara biti zamena za Antonija Rudigera koji je iz Štutgarta otišao u Romu ovog leta.

13:32 - ALOFS: DE BRUJNE NE IDE U SITI U OVOM TRENUTKU

Nove informacije o prelasku Kevina de Brujnea u Mančester Siti. Sportski direktor Volfzburga Klaus Alofs je izjavio da belgijski reprezentativac neće preći u engleski tim "u ovom trenutku". Ovo mnogi tumače kao naznaku da bi trebalo dogovor oko transfera očekivati narednih dana.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

13:06 - BUGARIN OTIŠAO IZ VILE U ITALIJU

Bugarski reprezentativac Aleksandar Tonev napustio je Aston Vilu posle dve godine i prešao u italijanski Frozinone. Bugarin je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Seltiku, a bilo je jasno da ni ove sezone neće dobiti priliku na "Vila parku", pa je za njega bilo najbolje da ode.

12:37 - SILVA U MARSEJU

Pisali smo u sredu o 22-godišnjem Lukašu Silvi, članu Reala koji nema prilike da igra, a važi za velikog talenta. Za njega su bili zainteresovani mnogi evropski klubovi, a on je na kraju odabrao Olimpik iz Marseja u kome će narednih godinu dana provesti na pozajmici.

12:10 - JOŠ JEDNA SOČNA PONUDA ZA IGRAČA VOŠE

Legija iz Varšave želi Bojana Nastića iz Vojvodine. Poljaci su poslali u Novi Sad ponudu od 200.000 evra uz 20% od naredne prodaje za 21-godišnjeg mladog reprezentativca Srbije. Očekuje se da bi Novosađani mogli pristati na ovakvu ponudu naročito ako budu definitivno ostali bez Lige Evrope.

Međutim, ova ponuda važi samo ukoliko se poljski tim plasira u Ligu Evrope. Legija ima gol prednosti u revanšu na svom terenu protiv ukrajinske Zorje.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

11:49 - BOMBA!!! IBRA SE VRAĆA U JUVE!

Kakvu je bombu sada lansirao italijanski Medijaset koja će uzburkati duhove na "starom kontinentu", naročito na Apeninima! Oni najavljuju da se sprema šokantan obrt prema kome će se Šveđanin vratiti u klub koji je napustio u trenutku kada je zbog afere "kalčopoli" izbačen u Seriju B.

Čelnici "stare dame" su prodali Sevilji Ljorentea, a mogli bi da ostanu i bez Kingslija Komana i Simonea Zaze, a spremni su da se obezbede tako što će vratiti čoveka koga su navijači okarakterisali kao izdajnika kada je otišao u Inter zbog "kalčopolija". Navodno su spremni i da ga učine najplaćenijim igračem u Seriji A sa 8 miliona evra godišnje.

11:23 - ČERIŠEV SREĆAN U REALU

Ruski internacionalac Denis Čerišev za koga je ovog leta bio zainteresovan veliki broj klubova poručio je da žali da ostane u Realu iz Madrida. On je prethodne sezone odlično igrao za Viljareal, ali u Realu neće imati previše prostora za dokazivanje pošto su mu konkurencija Ronaldo i Bejl.

11:01 - IBIŠEVIĆ SE SELI U GRČKU

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Prognanik iz Štutgarta, kako nemački mediji zovu Vedada Ibiševića na putu je da se preseli u Grčku. Panatinaikos i AEK su krenuli u lov na njega, a videćemo ko će uspeti da pridobije 31-godišnjeg napadača.

10:46 - JUVENTUSU JE SADA DOBAR I SONG

Očajnički Juventus traži pojačanja na sredini terena. Želeli su Drakslera i Lamelu, ali nisu uspeli, pa su se zato okrenuli alternativnom rešenju - Aleksu Songu. Kamerunac je višak u Barseloni, prošle godine je odlično igrao u Vest Hemu koji je želeo da ga zadrži, ali "čekićari" nisu uspeli da se dogovore sa Kataloncima oko otkupa, pa bi to mogli da iskoriste čelnici "stare dame".

10:28 - LEGENDARNI KAPITEN NAPUSTIO VEST HEM

Kevin Nolan nije više član Vest Hema. Iskusni vezista koji je dugo godina bio i kapiten "čekićara" raskinuo je sporazumno ugovor. Tokom prethodne četiri godine otkada je došao iz Njukasla u dva navrata je bio najbolji strelac tima u Premijer ligi.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

10:15 - ALKANTARA VERAN BAJERNU

Tijago Alkantara produžio je ugovor sa Bajernom iz Minhena do leta 2019. godine

10:00 - SIKIMIĆ U ZVEZDU, ASANI U VOŽDOVAC

Najavljivalo se već par dana, a sada možemo reći i da je transfer Predraga Sikimića u Crvenu zvezdu i zvanično završen. To je potvrdio sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

- Završili smo posao oko angažovanja Sikimića, doći će na stadion i potpisati ugovor - rekao je Rasoavljević, a klub sa Marakane će platiti Voždovcu neko minimalno obeštećenje.

Sa druge strane "zmajevi" su već pronašli zamenu za iskusnog napadača, a to je Elmir Asani koji je prethodne sezone bio standardan u Vojvodini.

Transferi, tračevi

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brigada

    27. avgust 2015 | 11:58

    Šta dovodite napadače koji su dali gold Zvezdi i po tome su "iskusni"... Potpišite lepo ugovor sa Srnićem i kraj svega bez ovolikog nenormalnog dovodjena raznih novih Parkera...

  • butcherboy

    27. avgust 2015 | 12:08

    "platiće neko minimalno obeštećewe" pa ko je ovde lud? ODAKLE VAM I SIĆA KAD NEMATE NIŠTA???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA