RAJKOVIĆ OTKRIO: Idem u Makabi!

Golman Crvene zvezde ide kod Slaviše Jokanovića i igraće Ligu šampiona

  • 31

Crvena zvezda definitvno ostaje bez svog najvrednijeg igrača - golmana Predraga Rajkovića!

Zlatni srpski omladinac potvrdio je izraelskim medijima da će u petak otputovati u Izrael i potpisati ugovor sa klubom koji je pod vođstvom srpskog trenera Slaviše Jokanovića ušao u Ligu šampiona.

>>> Rajković ZAGRLIO novinarku i izjavio nešto što će oduševiti sve navijače Zvezde! (VIDEO)

Zvezda će od prodaje Rajkovića zaraditi 3 miliona evra, što je, prema pisanju Izraelaca, najveći transfer u istoriji njihove lige, a koji je Makabi mogao da realizuje posle plasmana u Ligu šampiona.

- Dolazim u Izrael u petak ili subotu, obaviću lekarske preglede i potpisaću ugovor pošto su Makabi i Zvezda dogovorili transfer. U četvrtak sam odradio verovatno poslednji trening u Zvezdi - izjavio je Rajković.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Za njega su bili zainteresovani mnogi evropski klubovi, između ostalih Galatasaraj i Hamburger, ali je Makabijeva ponuda bila najbolja i za klub i za golmana, koji će već u prvoj sezoni u inostranstvu igrati u najjačem klupskom takmičenju u Evropi.

-  Uzbuđen sam što dolazim u ovako veliki klub kao što je Makabi, pogotovo što ću igrati Ligu šampiona - rekao je Rajković Izraelcima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA