Suze Rajkovića na oproštaju od saigrača (VIDEO)

Žao mi je samo što nisam podigao trofej u Zvezdi kao kapiten, ali vratiću se jednog dana, rekao je sada već bivši golman Zvezde

  • 20

Dosadašnji golman Crvene zvezde Predrag Rajković otputovao je u petak uveče u Tel Aviv, gde će igrati za tim izraelskog prvaka Makabija posle prelaska iz redova crveno-belih.

I Jagodina dobija brdo para od transfera Rajkovića!

- Oprostio sam se od saigrača pred popodnevni trening, bilo je veoma emotivno, zaplakao sam, ali to je fudbal i to je život.

- Odlučio sam se za Makabi i zbog Zvezde, koja će dobiti veće obeštećenje. Presudila je želja da igram u Ligi šampiona - izjavio je Rajković za Blic uoči puta.

Transfer 19. godišnjeg golmana, koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije u junu na Novom Zelandu osvojio titulu prvaka sveta, iznosio je tri miliona evra, a već u nedelju mogao bi da debituje za novi klub, prenosi beogradski dnevnik.

- Jedina mi je žal što odlazim iz Zvezde, a kao kapiten nisam podigao nijedan trofej. Ali ne brinem, vratiću se ja u Zvezdu sigurno - poručio je Rajković, koji će u Makabiju raditi pod vođstvom srpskog trenera Slaviše Jokanovića.

Od Rajkovića se i specijalnim videom njemu u čast oprostila i Crvena zvezda.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    28. avgust 2015 | 22:18

    Srećno mali...

  • Empedokle Etna

    28. avgust 2015 | 23:21

    Osvojeće Evropu i Svet i u seniorskoj konkuremciji! Srećno Rajko i hvala ti na kratkom ali veličanstvenom predstavljanju CRVENE ZVEZDE kao njen kapiten!

  • Semajlirano

    28. avgust 2015 | 23:23

    Igračina...puno sreće u budućnosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA