KIDAJ NOLE! Motivacioni video kojim se Novak Đoković sprema za US Open! (VIDEO)

Srpski teniser se sprema za svoje jedanaesto učešće u Njujorku, a osim fizičke spreme mora da vodi računa i o psihološkoj pripremi

  • 2

Novak Đoković, najbolji teniser sveta počinje u ponedeljak svoje jedanaesto učešće na terenima Flešing Medouza,

>>>US OPEN: Nadal i Nišikori na putu Đokoviću ka finalu! (FOTO)

>>> Najjače teniske face najavljuju US open! (FOTO) (VIDEO)

Počinje poslednji četvrti Gren Slem sezone Ju ES open. Đoković će startovati protiv Žoaoa Souze (Brazil), 89. igrača ATP liste

Nole je jednom osvojio ovaj turnir 2011. godine, a čak četiri puta je igrao u finalu. S obzirom na to da je prethodna dva finala Mastersa Montreal i Sinsinati gubio u finalu što je malo poljuljalo samopuzdnaje Novak se za Njujork sprema motivacionim videom koji je objavio na svom kanalu.

To je zapravo sublimacija njegovih pobeda na ovom turniru i pobeda u teškim mečevima sa Nadalom i Federerom, kao i sa Del Potrom

Prošle godine Nole je takmičenje na Otvorenom prvenstvu SAD završio porazom u polufinalu od Japanca Keija Nišikorija rezultatom 4:6, 6:1, 6:7, 3:6. Prema tome, braniće 720 ATP poena.

Od odigranih 59 mečeva u Njujorku do sada, Novaku je pripalo 50. Titulu na poslednjem gren slemu sezone osvojio je 2011. godine.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    29. avgust 2015 | 14:20

    Bice ti ovaj turnir melem na ranu zbog ova dva predhodna,svim srcem sam uz tebe od 2008-e!NAPRED SRBINDO!

  • pera s

    29. avgust 2015 | 14:39

    Baš kida. To što je on tako ubedljivo i toliko dugo prvi na ATP listi više govori o drugim igračima i tenisu danas uopšte nego o njemu samom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA