Partizan ostaje bez Andrije Živkovića već na zimu

Crno-beli bi već u narednom prelaznom roku mogli da ostanu bez najboljeg fudbalera

  • 22

Predsednik Fenerbahčea dolazi u Humsku po Andriju Živkovića! Partizan bi u januaru mogao da ostane bez najboljeg igrača, za čije usluge je ozbiljno zagrizao turski klub.

O tome najbolje govori podatak da će prvi čovek vicešampiona Turske Aziz Jildirim, u narednih nekoliko dana doći u Beograd na pregovore o uslovima transfera.

>>> Kako je propao Ivanićev transfer u Partizan i da li je na to uticala Zvezda?

Andrija Živković je u zimskom prelaznom roku prioritet turskog giganta, a postoje indicije da Fener mogao u paketu da odvede još jednog zlatnog orlića - Ivana Šaponjića, prenose Večernje Novosti.

- Jildirim dolazi u posetu, ali nemam informaciju da će Živković biti tema razgovora. U agendi nemam zakazanu priču na tu temu, mada nije isključeno da predsednik Fenerbahčea dolazi sa željom da pregovaramo o tome. Ako i Šaponjić bude tema razgovora, videćemo šta nam valja činiti - rekao je Milorad Vučelić za Novosti.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

>>> Čelnici Partizana otkrili skandalozne detalje Živkovićevog ugovora!

Živković je i tokom leta bio na meti brojnih klubova, a među najzainteresovanijim bili su Valensija, Benfika i Sevilja, međutim, čelnici crno-belih su uspeli da ga zadrže.

Ipak, Živković ima skandalozne detalje u postojećem ugovoru sa crno-belima, a ukoliko krilni napadač ne napusti Humsku bar pola godina pre isteka ugovora, koji ističe narednog leta, moraće da plaća penale investicionom fondu Pinija Zahavija, prenose Novost.

Zbog toga je Živkovićeva prodaja već na zimu više nego izvesna.

PFC logo

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KEKEC

    2. septembar 2015 | 08:32

    Samo budala ne shvata kud plovi ovaj brod sa "nametnutim" kormilarom!!!

  • Laf

    2. septembar 2015 | 07:19

    Zvezdino prolece i Partizanov raspad.

  • Aleks 85

    2. septembar 2015 | 10:59

    Grobar sam,isao sam na sve utakmice,sva gostovanja,bio u zatvoru zbog Partizana,lomili su mi ruke i noge a onda sam porastao i rekao cekaj malo,stani.Ko je tu lud? I ova uprava kao i sve predhodne pljacka klub nama pred ocima,opet su uzeli ogromne pare a doveli igrace za pola miliona? Gde je ostatak? Gde ce te pare zavrsiti? Dokle god klub bude funkcionisao na ovaj nacin nece me videti a mi moje pare...UPRAVA NAPOLJE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA