Tajson napravio dete zatvorskoj službenici

"Nikad nisam govorio o tome da je jedna zatvorska službenica zatrudnela sa mnom dok sam bio u zatvoru. Ali nije nikada rodila dete. Znate, iza rešetaka se dešavaju svakakve stvari"

  • 1

Bivši svetski bokserski šampion Majk Tajson izjavio je da je napravio dete čuvarki u vreme dok je služio zatvorsku kaznu, ali da je ona prekinula trudnoću. Tajson je otvorio srce tokom promocije svoje knjige "Andispjutid trut" (Nesporna istina) u emisiji ESPN-a kad ga je voditelj upitao šta je o svom životu sakrio od javnosti.

- Nikad nisam govorio o tome da je jedna zatvorska službenica zatrudnela sa mnom dok sam bio u zatvoru. Ali nije nikada rodila dete. Znate, iza rešetaka se dešavaju svakakve stvari - rekao je gvozdeni Majk, ali nije precizirao kad se to tačno desilo, dok je robijao zbog silovanja od 1992-95 ili za vreme devetomesečnog boravka iza rešetaka zbog nasilničke vožnje 1998.

Tajson je imao problematično detinjstvo. Do 13. godine je čak 32. puta bio hapšen, a od kriminalne sudbine, bar delimično, ga je izvukao boks. Zvanično se ženio tri puta, a ima osmoro dece, dok mu je jedna ćerka umrla 2010. godine.

Po okončanju profesionalne bokserske karijere posvetio se biznisu, a u poslednje vreme se bavi i glumom. Veliki je obožavatelj evropskog fudbala i posebno Kristijana Ronalda, kome je prošle godine poslao svoje potpisane rukavice.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA