Roben potvrdio da su srpske sudije odradile sjajan posao na meču Holandija - Island (VIDEO)

Mažiću i njegovim pomoćnicima nema šta da se zameri

  • 0

Fudbalska reprezentacija Holandije nalazi se u ozbiljnoj opasnosti da propusti naredno Evropsko prvenstvo u Francuskoj, a tome je doprineo poraz od Islanda kod kuće.

Susret na Amsterdam Areni, koji je odigran u četvrtak, vodio je najbolji srpski sudija Milorad Mažić zajedno sa pomoćnicima Ristićem i Đurđevićem, a holandska publika je upravo njih okrivila da su kreirali pobedu Ribara od 1:0.

Razlog za to su crveni karton za Martinsa Indija i penal koji je Mažić dosudio u drugom poluvremenu. Međutim, srpskom triju nema šta da se zameri jer su obe odluke bile na mesto. To je na neki način potvrdio i kapiten Holandije Arjen Roben.

- Kao kapiten, prvi ću stati u odbranu svojih saigrača. Ali, ono što je Martins Indi uradio je veoma glupo. Reagovao je na neprofesionalan način i ostavio svoje drugove na cedilu - rekao je Roben.

Podsetimo, Mažić je isključio štopera Holandije nakon intervencije njegovog pomoćnika Dalibora Đurđevića koji je video prljavi čin Martinsa Indija i udaranje laktom fudbalera Islanda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA