Važna vest za navijače u vezi sa ulaznicama za Večiti derbi!

Domaćin prvog okršaja večitih rivala u ovoj sezoni apeluje da navijači obrate pažnju na kapijama stadiona, koje se otvaraju u subotu u 14 časova

  • 4

Dva dana pre 149. Večitog derbija koji će se igrati na stadionu "Rajko Mitić", fudbalski klub Crvena zvezda obratila se svim gledaocima koji planiraju da okršaj crveno-belih i Partizana gledaju na stadionu.

Klub apeluje da navijači moraju da se ponašaju u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, kao i da ne treba daju svoje ulaznice redarima.

>>> BEZ NJEGA JE NEZAMISLIV DERBI: Mažić opet sudi Večitima!

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

"Apelujemo na sve koji će doći na stadion u subotu, 12. septembra, da navijaju fer i sportski, ne uskaču na teren pre, za vreme i po završteku utakmice, i ponašaju se u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Prilazi, ulazi i same tribine biće snimane pre, za vreme i posle utakmice.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kapije stadiona biće otvorene već u 14 časova, pa pozivamo navijače da dođu ranije, na vreme obezbede svoje ulaznice i uđu na stadion, kako bi se izbegle kasnije gužve. Nemojte donositi predmete koji su po Zakonu zabranjeni za unošenje na stadion.

Posetioci utakmice dužni su da postupaju po zahtevima redarske službe. Treba istaći da je redarskoj službi zabranjeno uzimanje ulaznica od posetilaca. Ukoliko posetilac ima problem sa očitavanjem ulaznice iz bilo kog razloga, o tome treba da obavesti rukovodioca ulaza, nipošto da daje ulaznicu redaru. Licima pod uticajem alkohola i drugih opojnih sredstava neće biti dozvoljen ulaz na stadion.

Karte su vlasništvo kupaca, i niko, pa ni redar, nema pravo da ih oduzme. Molimo navijače da poštuju numeraciju koja se nalazi na kartama", zaključuje se u saopštenju.

CZ logo

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzonika

    10. septembar 2015 | 18:40

    Voleo bih da vidiiim tog cara koji ce uci na stadion u 14h :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA