GROF BOŽOVIĆ: Zar moram kao papagaj da ponavljam da idemo na pobedu i u Jagodini

Miodrag Božović upozorava da je sada najteže igrače Crvene zvezde spustiti na zemlju posle euforije koja je nastala nakon trijumfa nad Partizanom

  • 3

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović smatra da njegova ekipa nema pravo na kiks na gostovanju Jagodini u 10. kolu Superlige Srbije (petak 18:00).

Strateg crveno-belih smatra da neće biti lako da se igrači spuste na zemlju posle euforije koja je nastala nakon pobede u večitom derbiju.

>>> KAKO TRESE, LUPA, UDARA: Ovako je na DERBIJU izgledao prolazak kroz tunel MARAKANE (VIDEO)

>>> Zvezdin fudbaler odbio Čelsi, zasmetalo mu šta Murinjo planira sa njim?

- Moram da se ponavljam svaki put kao papagaj, ali ako želimo ove godine nešto da uradmo, moramo da idemo na pobedu. Jagodina je dobra, jer ekipa koja može da dobije OFK na Karaburmi svakako je jaka. Teško je spustiti ekipu nakon derbija. Velika je euforija i dosadio sam igračima sa pričom - rekao je Božović.

On je naglasio da treba biti oprezan, iako Zvezda nikada nije izgubila ni bod u Jagodini.

- Statistika govori da Zvezda nikad nije izgubila ni bod u Jagodini, ali za sve postoji prvi put. Danas imamo trening, i najverovatnije će ekipa koja je igrala sa Partizanom igrati i naredni meč - naglasio je Božović.

On je ponovio da meč protiv Partizana nije pokazao pravu sliku obe ekipe i da se kvalitet pokazuje osvajanjem titule.

- Niti smo mi u derbiju bili toliko dobri, niti Pqrtizan toliko loš, ali kvalitet ćemo pokazati kada osvojimo titulu. Još puno ima da se igra. Što se Jagodine tiče, Luković je blizu potpunog oporavka, ali ići ćemo postepeno, prvo pola sata igre, pa 45 minuta... Sve ekipe protiv nas se brane i igraju na kontru. Takvu utakmicu očekujem i u Jagodini. Treba da razmišljamo samo o svojoj igri - zaključio je Božović.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zde

    17. septembar 2015 | 14:21

    Grof Bozovic / Grobari znaju zasto ..

  • ing.Miloš Đonović

    17. septembar 2015 | 14:10

    Kao čovjek od uticaja Vladica Popović može otići u Humsku i upoznati čelnike Partizana da ukoliko osvoji titulu C.Zvezda zove u goste dva bolja igrača Partizana npr.Sašu Ilića itd.kao pojačanja na eventualni put ove zime u Južnu Ameriku na turneju i utakmice sa velikanima Južno američkog fudbala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA