NJEMU JE NAJTEŽE! Bogdanovićev promašaj koji je poslao Litvaniju u finale! (VIDEO)

Imali smo dovoljno vremena za taj napad..

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Strpljenje! To je jedino što je falilo našoj reprezentaciji tokom jačih mečeva na Eurobasketu, pa tako i u polufinalu, u kom je slavila Litvanija 67:64.

Na 14 sekundi do kraja je Teodosić postigao ludu trojku kojom je približio Srbiju na pola koša zaostatka. Potom je fauliran Kalneitis, koji je bio polovičan sa linije penala.

>>> NEMOGUĆA TROJKA TEA: Čak ni ovo nije bilo dovoljno za pobedu! (VIDEO)

Imali smo dovoljno vremena za taj poslednji napad, a Bogdanović je odlučio da preuzme odgovornost. I svaka čast na tome, ali je samo trebalo da bude strpljiviji.

Posle ovakvih poraza, ekipa izraste još više. A ova ekipa može mnogo.

Momenat promašaja Bogdanovića nalazi se na 4.10 na sledećem snimku:

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogradjanin

    18. septembar 2015 | 23:47

    Momcino (Bogdanovicu), znamo da si zeleo najbolje! Nikom trenutno nije teze no tebi sto je! Glavu gore i u nedelju da ispravis gresku! Srecno!!!

  • Sasa

    19. septembar 2015 | 00:48

    Hm sta reci. Ovo je tezak poraz dan kada nista nije funkcijonisalo ni jedan segment igre. Nije niko kriv tako dodje dan i nista ne moze da se promeni. Ruku na srce uz malo vise koncenracije mogli smo i ovakvi nikakvi da pobedimo. Ali sta da se radi moramo dalje i svesni da smo jako dobar tim ali da nemamo igraca koji moze da izmisli 6-7 poena kada je bitno i kada tim ne funkcionise kako treba. Momci glavu gore ovo je sport nije bio to taj dan. Podseca me ova utakmica na finale Roland Garosa kada Novak nista nije mogao Vavrinki a svi znamo koliko je bolje. Mislim da je danas na zalost tako bilo i protiv Litvanije

  • Spalen sd

    19. septembar 2015 | 00:45

    Nije sramota izgubiti,ovo samo moze da ostane za nauk da se i za ovakvu ekipu mora imati bolja taktika.I da ne mozemo uvek da se uzdamo u sut za 3 poena.Opet kazem izgoreli su u borbi i zasluzili da se ponosimo njima.osvojice momci zlato kad-tad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA