Partizan bez konferencije za medije napada Radnički!

Zoran Milinković će se oglasiti putem klupskog sajta. Pitanje Andriji Živkoviću ćemo postaviti drugom prilikom

  • 15

Mimo uobičjene prakse, FK Partizan je odlučio da ne organizuje konferenciju za medije uoči važnog prvenstvenog duela sa Radničkim iz Niša (nedelja 19 časova).

>>> ANDRIJA, NISAM TI REKAO DA SI NAJGORI IGRAČ: Ovaj snimak to i dokazuje! (TRANSKRIPT) (VIDEO)

Trener Zoran Milinković neće izaći pred novinare dva dana posle istorijske pobede njegove ekipe, jer je protiv AZ Alkmara crno-beli tim ostvario pobedu posle šest godina u Ligi Evrope.

Nije poznat razlog nezakazivanja konferencije, ali se već spekuliše da je inače vrlo smireni Milinković želeo da izbegne seriju nezgodnih pitanja od strane medija, s obzirom da je imao vrlo izražene izjave odmah posle meča sa holandskim timom.

>>> Emotivni Milinković: Provlačili me kroz blato, satanizovali...

Što se Telegrafa tiče, svakako bismo na konferenciji očekivali i "srpskog Mesija", Andriju Živkovića, koji je iznerviran pitanjem našeg novinara posle Večitog derbija, odlučio da serviranjem dve laži u dva dana, pokvari utisak mirnog i smernog fudbalera koji je izašao iz Partizanove škole fudbala.

Javnost neće biti uskraćena za najavu meča Partizana i Radničkog, jer će se iz Humske putem klupskog sajta oglasiti Zoran Milinković.

(S. M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ohh

    19. septembar 2015 | 11:27

    Pa što se uzbuđujete? Vi i onako pišete bar deset puta više o Zvezdi i njenoj utakmici sa Jagodinom nego o Partizanovoj pobedi u Evropi. A i kad pišete o Partizanu to su negativni tekstovi. Zato vi samo nastavite svoj posao a Partizan će svoj. A ironija sa kojom danima pišete o Živkoviću nije dostojna komentara. Andrija će svojim igrama dati odgovor i vama i onima koji vole fudbal.

  • grobar do koske

    19. septembar 2015 | 09:59

    RAZAPINJETE NAS NA KRST, ALI VASKRSNUCE NAJVECA SRPSKA SVETINJA KAO I ISUS STO JE, A ONDA SILAMA ZLA I TRENUTNIM ORGANIMA SLEDI NEZAPAMCENA KAZNA !!!! VASE VREME NIJE DOSLO, A NI NASE PROSLO, NIKADA NI NECE !!!

  • vlaski

    19. septembar 2015 | 13:35

    zivim u nemackoj i redovno pratim nase novine ,ali vi nazovimo vas novinarima ste u najmanju ruku krivi za 70posto situcije u nasem fudbalu odigra katai 2 utakmice dobro, daj ga u repku, zivkovic podbaci 2-3 utakmice pisete nije dorastao partizanu ma da ne nabrajam vise dodje mihajlovic u reprezentaciju nevalja gura igrace menadjera oterate ga ,ma neznam ko vama valja dodjite malo vani i da vidite malo profesionalizam vama je najbolje kao sto je bio miljanic ....tito..vi zivite jos u komunizmu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA