KONAČNO! Srbija dobija vatepolo trening centar!

Reprezentativne selekcije će posle EP u Beogradu imati fantastične uslove za pripremu u Vrnjačkoj banji

  • 0

Ovo čekamo godinama, ma decenijama. Najuspešniji sport u Srbiji decenijama konačno će dobiti tretman kakav zaslužuje. Doduše ne radi se o novcu i stabilnostima klubova, ali je otvaranje NACIOALNOG VATERPOLO CENTRA pogodak kakav se dugo čeka. I previše...

Lokacija nove kuće vaterpola je Vrnjačka banja, gde će sve reprezentativne selekcije imati okupljanja, treninge i gde će se u različitim terminima pripremati za najveća takmičenja.

Dva nova bazena, odmah posle završetka Evropskog prvenstva u Beograd prebaciće se u Vrnjačku Banju, kako bi počela nova epoha trofejnog sporta.

"Vlada Republike Srbije je usvojila predlog da se iz budžeta izdvoje sredstva za kupovinu i premeštanje dva bazena, koji će biti korišćeni tokom Evropskog prvenstva u vaterpolu u Beogradu. Bazeni će, posle prvenstva, biti postavljeni u Vrnjačkoj banji, gde će biti osnovan Nacionalni trening centar za vaterpoliste.", saopšteno je iz Vlade Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA