Berić: Verujem da će nas Grobari podržati i pored odlaska Vujoševića

Potpredsednik crno-belih pričao je o predstojećim ciljevima kluba u narednoj sezoni, kao šta

  • 9

Miroslav Berić, legenda Partizana a od dolaska novog rukovodstva i potpredsednik kluba, gostovao je na televiziji N1 gde je otkrio kakvi su planovi i ciljevi kluba u predstojećoj sezoni, kao i o tome da li očekuje podršku navijača posle odlaska Duška Vujoševića.

On ne očekuje lak posao, i ističe da samo mukotrpan rad može crno-bele vratiti na staze stare uspeha.

- Čarobnjaci ne postoje. To važi za Partizan, a to važi i za reprezentaciju. Samo mukotrpnim radom se stiže do uspeha - rekao je Berić

- U Partizan sam se vratio na poziv Nikole Pekovića. Bio sam iznenađenje. Svestan sam situacije u klubu. S druge strane kao i Nikola, imao sam obavezu da pokušam da pomognem klubu u kome sam stekao afirmaciju i ime. Ponavljam čarobnjaci ne postoje. Naš cilj je da stabilizujemo finansijsku situaciju i da napravimo klub koji će biti konkurentan rivalima u sezoni koja počinje jako brzo. Moram da naglasim da Nikola nije kupio klub. On hoće da pomogne i već pomaže svojim novcem, ali suština je da svi zajedno moramo da vratimo Partizan na staze stare slave.

>>> Zašto su navijači odbili da uđu u upravu KK Partizan?

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Grobari, navalite! Godišnje ulaznice za mečeve KK Partizan DUPLO jeftinije!

Da li očekujete podršku navijača posle odlaska Vujoševića i Danilovića?

- Podrška navijača nam je neophodna u ovom trenutku i verujem da ćemo je imati. Pa svi koji smo sada u klubu smo bivši igrači Partizana koji su mnogo dobili ali i mnogo dali klubu. Došli smo čista srca sa željom da pomognemo.

Berić je prokomentarisao i tek završeni Eurobasket, na kome je Srbija zauzela četvrto mesto.

- Plasman u polufinale je sam po sebi uspeh. Ali svi smo sanjali i želeli medalju. Ona nije došla i normalno je da smo svi koji volimo košarku tužni. Ali vremena za tugovanje u sportu nema. Idemo dalje. Treba napraviti detaljnu analizu. Zaključiti šta je bilo dobro a šta nije, i okrenuti se kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre. Jednostavno moramo da odemo u Brazil. To je od oromnog značaja za našu košarku - zaključio je Mirosav Berić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleks bg

    22. septembar 2015 | 10:17

    haha carobnjaci ne postoje , naravno da postoje , jedan od njih je Dule.E moj Bericu ....

  • Miki

    22. septembar 2015 | 08:28

    Samo se nastavite družiti sa Čovketom sigurno čemo vas podržati.Sad lagano objavite nove sponzore,jer odlazak Duleta bio uslov.Nastavite tako doživećete posetu kao i FK.

  • Sasa

    22. septembar 2015 | 15:37

    Evo sad nije Dule u klubu ,gde su ti sponzori? Koliki je nas budzet a koliki FMP-eov?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA