Novak Đoković se vratio u Partizan! (FOTO)

Svetski broj 1 se vratio kući

  • 12
Foto: Facebook/Novak Djokovic Foto: Facebook/Novak Djokovic

Najbolji teniser planete Novak Đoković je na odmoru u Srbiji nekoliko dana, a pre odlaska na Zlatibor gde će otvoriti treću "Drugarijadu" uspeo je da stigne i do svog prvog kluba, gde je počeo da se bavi tenisom.

Tereni Teniskog kluba Partizan bili su tradicionalni dobri domaćini prvog reketa sveta, koji je srećan i zadovoljan što je ponovo tamo gde je njegova priča počela ostavio komentar putem Fejsbuka.

>>> Đoković u Knez Mihailovoj iznenadio Beograđane!

- Posetio sam svoj prvi klub Partizan. Baš sam se svega prisetio i uživao! I kao klinac sam asistirao ovim divnim ljudima - napisao je Novak ostavljajući fotku na kojoj zajedno sa prijateljima iz Partizana "vozi" grabulju za sređivanje šljake na terenu.

Podsećamo, Novak Đoković bi trebalo da bude ime glavnog terena na teniskom kompleksu u Humskoj, kada se kompletira gradnja pored stadiona Partizan.

>>> SENZACIONALNO: Partizanov teniski stadion će se zvati - NOVAK ĐOKOVIĆ!

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gruja

    22. septembar 2015 | 17:01

    Novak je nesto najlepse i najbolje sto Srbija ima. Ziv bio majci.

  • soki

    22. septembar 2015 | 17:33

    Samo naj veci mogu tako nesto,a tako se i ostaje naj veci .

  • Juzna pruga

    22. septembar 2015 | 18:28

    Bravo Nole pokazao si svu velicinu koju posedujes,nisi balavac i iskompleksiran kao vecina sto se ulizuju navijacima kako su ono toboz veliki CIGANI ILI GROBARI,zato si broj ,i covek i sportista,i humanitarac ama bas sve i SVAKA TI CAST,DAJ BOZE DA POZIVIS JOS 100 GOD JER NE VERUJEM DA CE DA SE U SKORIJE VREME RODITI TAKAV COVEK I OSOBA KAO TI,ZELIM TI SVU SRECU SVETA I SVE NAJBOLJE U ZIVOTU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA