Tumbaković: Zločin je šta rade Partizanu

Zvanično i dalje potpredsednik crno-belih oštro kritikovao aktuelno rukovodstvo šampiona Srbije

  • 10

Ljubiša Tumbaković je trebalo da bude perjanica aktuelnog rukovodstva Partizana. Glavni deo slagalice zvane sportski sektor. Umesto da sada radi punom parom, Tumbakovića u Humskoj - nema!

>>> Milinković udario kontru Grobarima: Možda ne dolazite zato što pobeđujemo u Evropi?

Zašto je to tako, koji su razlozi, gde je "zapelo" na relaciji bivši sportski direktor - uprava, zbog čega se Tumba potpuno distancirao od voljenog kluba?

- Nisam više želeo da se borim sa vetrenjačama. Pomagao sam u početku, trudio se da ukažem na neke stvari, međutim moji saradnici to nisu prepoznali - otkriva Tumbaković u razgovoru za Sport.

- Postojao je veliki jaz između sportskog i upravljačkog dela, nepremostiv jaz. Video sam odmah da to vodi u poraz i nisam hteo da budem deo te priče.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Tumbaković se, zvanično, i dalje vodi kao potpredsednik kluba zadužen za sportska pitanja, ali se dugo već ni ne pojavljuje na stadionu ogorčen zbog svih dešavanja u klubu.

- Istina je da sam dao veliki doprinos u dolasku aktuelnih čelnika iako sam i tada bio pomalo skeptičan. Mislio sam da shvataju gde su došli i o kakvoj veličini treba da vode računa. Partizan je previše skupa igračka da bi se sa njim neko igrao kao što pojedinci bez iskustva to sada čine. Zato sam i rešio da odem. Nisam mogao tako da funkcionišem. Partizan mi je suviše dao i kao čoveku i kao treneru i ne bih sebi dozvolio da učestvujem u tom zločinu - poručuje Tumbaković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sokol kusta u 90om za muk na jna

    23. septembar 2015 | 08:44

    A sta ste mirko marjanovic i ti radili zvezdi?pa posle zeka,bjeka i sloba pa ivica???

  • sa

    23. septembar 2015 | 09:17

    Sve se svodi na pricama izjavama, ovih nekoliko nedelja preko drustvenih mrezama sto sam pratio 80% partizanovaca krivicu za ovakvo stanje lociraju u upravi medju kojima sam i ja. Ali samo price, treba konkretno akcija, Partizan ima plejadu asova koji za sada cute,treba se oni ukljuciti pre svega a ne biti nemi posmatraci, a mi navijaci na sledecim utakmicama pocevsi od danjasne s Radom dolaziti u vecem broju bodriti Partizan ali istovremeno im porucivati da ova uprava sto pre ode to bolje.PArtizan je svetinja to zasluzuje i trazi od nas. Ajmo da ne bude kasno?

  • goran

    23. septembar 2015 | 10:09

    pa sto si otisao sa predsednickog mesta kad si bio sad trpi ove debile dok ne dovedes neke grobare da ih izmlate nece da prestanu zato dovedi neke grobare i raskomadaj upravu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA