BOŽOVIĆ: Gubićemo i mi bodove

Trener Crvene zvezde posle osme uzastopne pobede njegovog tima...

  • 7

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je zadovoljan zbog osme pobede u nizu u Superligi Srbije.

>>> Nema kraja Zvezdinoj seriji! Osma u nizu - pao i Pazar! (VIDEO)

Crveno-beli su na domaćem terenu slavili protiv Novog Pazara rezultatom 2:0, u utakmici 11. kola nacionalnog prvenstva.

-  Odigrali smo vrlo težak meč, Novi Pazar se veoma organizovano branio. Srećom smo uspeli da damo gol u nadoknadi prvog dela igre. U nastavku smo igrali bolje, ali nismo stvorili mnogo prilika. Ne znam šta bi bilo da je Pazar iskoristio šansu u finišu. Najvažnije je da smo osvojili tri boda - rekao je Božović posle utakmice na konferenciji za medije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Trener crveno-belih ističe da je zadovoljan partijama kapitena Aleksandra Lukovića i strelca prvog gola Marka Grujića.

- Grujić je dao gol, borio se i radio ono što je trebalo. I Luković je odigrao dosta dobro, ovo mu je prva od početka i zadovoljan sam. Međutim, sistem takmičenja napravljen je da samo prednost od 20 bodova garantuje sigurnost. Ima još mnogo da se igra, gubićemo i mi bodove - zaključio je Božović.

Njegov kolega sa klupe Novog Pazara, Mladen Dodić, naveo je da je Crvena zvezda na večerašnjoj utakmici potvrdila kvalitet.

- Primili smo dva gola u nadoknadi vremena i možda smo mogli bolje da prođemo. Bez obzira na dominaciju Zvezde, kontrolisali smo dešavanja u prvom poluvremenu. Imali smo priliku da dođemo do remija u finišu, ali je Vusljanin promašio veliku šansu - kazao je Dodić.

U nastavku prvenstva Crvena zvezda sledećeg vikenda gostuje Spartaku u Subotici, a Novi Pazar dočekuje ekipu niškog Radničkog.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA