Džoni Mijailović ponovo briljira: Pudlica se uvlači u d*pe navijačima!

Predsednik Zvezde mi je priznao da sve radi po nalogu Terzića, rekao je Mijailović

  • 19

Suspendovani fudbaler Crvene zvezde, Nikola Džoni Mijailović, ponovo briljira u svojim izjavama protiv direktora Zvezdana Terzića sa kojim je u sukobu.

Zvezda u problemu: Pokrenut postupak zbog izmena pravilnika?

Samo dva dana pošto je Tužilaštvo u Beogradu otvorilo predistražni postupak protiv predsednika Crvene Zvezde Svetozara Mijailovića, Nikola je ispričao da mu je taj isti predsednik rekao da radi po nalogu Terzića.

- Kada sam pitao predsendika zašto sve to rade protiv mene, odgovorio mi je da on radi po nalogu Terzića - kaže Mijailović za Kurir i nastavalja da udara po direktoru.

- Pudlica je okrenula leđa čoveku koji ga je doveo u klub i dao mu šansu da radi. Sada se ta ista pudlica uvlači u dupe navijačima kako bi ostao u klubu- kaže Mijailović.

On je istakao da će istrajati u svojoj borbi protiv Terzića do kraja i da mu je plan da se vrati u ekipu i osvoji titulu.

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lanmi

    27. septembar 2015 | 09:06

    Brate Dzoni ne kazem da nisi u pravu... Ali sve i da isteras svoje (a neces),realno nemas mesta u Zvezdi trenutno pored Ibanjeza i Lukovica koji moze da igra i beka ako zafali.Pici bre u Kini ili MLS ako mozes,uzmi kintu i opusti se!

  • STELLA ROSSA

    27. septembar 2015 | 08:02

    Dzoni ŽIVELI.

  • Severac

    27. septembar 2015 | 06:39

    Znamo mi odlicno kakav je Terzic, ali ga brate i ti pretera vise , nisi zanimljiv...a i tesko da mozes da se vratis u tim....ima boljih od tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA