Golman koji je bio na pragu Zvezde potpisuje za Partizan!

Očekuje se da 28-godišnjak stavio potpis do 1. oktobra

  • 20

Partizan pojačava konkurenciju između stativa - novi igrač crno-belih postaje golman Bojan Šaranov, i stiže kao slobodan igrač.

Do sada je branio za grčki Ergotelis (14 mečeva), i do četvrtka bi trebalo da potpiše ugovor, prenosi "Mozzart Sport". U letnjem prelaznom roku, bivši mladi reprezentativac Srbije pominjao se kao pojačanje Crvene zvezde.

Dvadesetosmogodišnji Šaranov je u karijeri je branio za OFK Beograd, šabačku Mačvu, Bežaniju, tri godine je proveo u Makabiju iz Haife, ali je posle 94 utakmice za Izraelce izgubio mesto među stativama kad je u klub došao Vladimir Stojković.

Partizan će na taj način iskoristiti mogućnost koja se pruža svakom klubu – da jednog igrača angažuje mimo prelaznog roka – ali kako propisi nalažu da se u takvim slučajevima registracija završi do 1. oktobra izvesno je da će crno-beli ući u završni posao oko pribavljanja neophodne dokumentacije do četvrtka.

Posle toga bi Bojana Šaranova mogli da prijave za takmičenja u Superligi i Kupu Srbije, kao i u grupnoj fazi Lige Evrope, gde upravo 1. oktobra nastavljaju takmičenje gostovanjem nemačkom Augzburgu.

Šaranov će biti konkurencija Živku Živkoviću, Filipu Kljajiću i Jovanu Trniću.

Pratite Telegraf i na Vajberu

PFC logo

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UE GroBar

    28. septembar 2015 | 11:51

    Mozda necemo biti sampioni ove godine, ali smo i dalje sampioni u pronalazenju extra kvalitetnih slobodnih agenata, koje srecom niko od ostalih evropskih klubova ne uspeva da primeti pre nas. Svaka cast za skauting. Sacekacemo 10 godina, pa cemo vratiti Ivanova, Savica, ili eventualno Mitrovica da sacekamo da napuni 36 godina pa da dodje za dzabe. Svaka cast za upravu, imate idealan recept za unistenje neceg sto je do skoro donosilo dosta radosti Grobarima. Doziveli smo da mrtvi rival bude bolji od nas u derbiju. Katastrofa...

  • Lipi

    28. septembar 2015 | 10:20

    Pa ne moze golman da daje golove

  • Coa

    28. septembar 2015 | 12:32

    Lipi ali moze da ih neprima sa 30m. Kao zivkovic protiv c.z.!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA