KAO KLINAC, RONALDO JE ČISTIO ULICE: Ovo je samo deo filma o fudbaleru Reala (VIDEO)

Nema sumnje da će bioskopi biti prepuni kada autobiografski film o Kristijanu Ronaldu ugleda svetlost dana

  • 9

U junu je najavljen autobiografski film koji je zagolicao maštu svim ljubiteljima fudbala, ali i šire. Tri meseca kasnije stigao je trejler pomenutog filma o životu Kristijana Ronalda. Sudeći po njemu, bioskopi će biti prepuni.

Film prati Ronaldov život od malih nogu i gomilu neispričanih priča. Tu su prijatelji, saigrači i, naravno, porodica od koje se Kristijano rano odvojio kako bi uspeo.

- Poslala sam svog sina sa 12 godina u Lisabon. Osećala sam se kao da sam ga ostavila - samo je jedna od rečenica Ronaldove majke, a koja će se pojaviti u filmu.

- Moji rođaci su plakali. Moja majka.... Ali, znao sam da je to prilika koju sam želeo u životu - prisećao se Ronaldo početka.

Početka koji je bio težak, ali koji je obećavao. Priliku koju je dobio iskoristio je na pravi način - postao je jedan od najboljih fudbalera u istoriji...

Rođen je 5. februara 1985. godine u Funcal Madeiri, malom ostrvcetu u Portugaliji. Bio je najmlađi od dece koju su imali Marija Dolores dos Santos i Hose Dinis Aveiro. Ime je dobio po omiljenom glumcu svoga oca Ronalda Regana.

Imao je teško detinjstvo provedeno u radničkom naselju, malecnoj kućici koja je igledala na okean. Otac je previše pio i preminuo je 2005. godine zbog problema sa bubrezima. Majka je čistila i kuvala kako bi zaradila za život.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube
Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

- Nisam previše ni poznavao svoga oca - dotakao se Ronaldo i te teme u filmu.

Njegove fudbalske sposobnosti prepoznate su kada je imao 10 godina. Klinac je već tada ''jeo, pio i spavao fudbal.'' Pet godina je bio u mlađim kategotijama Sportinga, a u prvi tim je uključen 2002. godine. Sezonu kasnije prelazi u Mančester junajted i sve ostalo je istorija...

Upravo o tom neobičnom prelasku u Junajted pisali smo ranije >>> Kako je Ferguson opkladama od Ronalda stvorio najboljeg na svetu (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STELLA ROSSA

    28. septembar 2015 | 17:10

    A danas je bisex. Folirant i on i Mesi. Sudije im sve sviraju. Dali hiljadu golova iz penala. Zbog njih mrzim eurofudbal.

  • Ludi Milojko

    28. septembar 2015 | 19:26

    Film o Mesiju ga je bas pogodio...kako li se taj narcis nije toga prvi setio :)

  • Cetnik-Srbin ali iz RS-a

    28. septembar 2015 | 19:01

    ne bi se ja branio njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA