Radonjić otkrio koji specijalni zadatak ima Simonović!

Pratimo dešavanja u Americi jer tražimo igrača na poziciji tri, koji će biti veliko pojačanje i biti s nama do kraja sezone, poručio je trener Zvezde

  • 3

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da na startu nove sezone u ABA ligi protiv Mega Leksa, uprkos brojnim brojnim problemima sa povredama, očekuje trijumf i prvi korak prema odbrani šampionskog trofeja. Meč između Crvene zvezde i Mega Leksa igra se u četvrtak od 21 sat u dvorani Pionir.

- Prvi put počinjemo sezonu kao šampioni i bez dileme cilj nam je da odbranimo trofej. Mega je ove sezone napravila mlad, ali vrlo kvalitetan tim koji igra jako dobro.

>>>Simonović u Zvezdi kao Mačvan u Partizanu! (VIDEO)

Agresivna su ekipa, puno trče, ali mi moramo da odgovorimo. Dueli sa Megom nikad nisu laki, ali pred našim navijačima očekujem pobedu-  rekao je Radonjić na konferenciji za medije na Malom Kalemegdanu.

On je potvrdio da je zbog problema u timu kratkoročan ugovr potpisao reprezentativac Srbije Marko Simonović.

>>>SIMON ĆE SE SMEJE: Nezaboravna reakcija srpskog košarkaša na pitanje o novom hitu "Biće pehara" (VIDEO)

- Čeka nas pet mečeva za 11 dana, a iza nas je težak izlazak iz priprema. Nešto što nismo mogli da zamislimo je da će nam se desiti povrede i bolest igrača. Spremni smo da uđemo u sezonu, uprkos teškom rasporedu i problemima - otkriva Radonjić.

Foto: abaliga.com Foto: abaliga.com

Zvezdin trener otkrio je da se radi na dovođenju još jednog stranog igrača - na poziciji tri.

- Pratimo dešavanja u Americi jer tražimo igrača na poziciji tri, koji će biti veliko pojačanje i biti s nama do kraja sezone.

- Prošle godine imali smo tim koji je nosio teret dugogodišnjih neuspeha, dok ove godine tim izlazi iz najuspešnije sezone u istoriji kluba. Znamo da će biti teško, ali pokušaćemo da budemo sve bolji i bolji. Prošle godine igrali smo 80 utakmica, ove godine ne znam koliko, ali zbog svega toga potreban nam je dubok roster - rekao je Radonjić i dodao da na utakmici protiv Mege zaigrati i pojačanje iz Bamberga Rajan Tompson.

- Što se tiče Tompsona on je spreman da igra. Krenuo je da se diže iz povrede i pokazuje zašto smo ga angažovali. Cirbes će biti u timu i videćemo koliko će moći da pomogne i da li će igrati. Što se tiče Simonovića, ako bude registrovan biće u timu sutra - zaključio je Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA