BRĐANI RASPUCANI: Čukarički sa 4 gola preti Partizanu (FOTO)

Čuka savladala Lokomotivu u prijateljskom meču rezultatom 4:1

  • 2

Slobodno vreme izmešu dva prvenstvena kola, fudbaleri Čukaričkog iskoristili su kako bi odigrali prijateljski meč i tako se na najbolji način pripremili za derbi sa Partizanom u nedelju.

Na Banovom Brdu je gostovala Lokomotiva (Zonska liga Beograd) koja je ispraćena sa četiri komada. Doduše, dali su jedan - 4:1 (2:0).

Strelci za Čukarički bili su Staniša Mandić u 30. minutu, asistirao je Nikola Janković. U 43. minutu precizan je bio kapiten Igor Matić posle dodadavanja Saše Jovanovića. U drugom poluvremenu gol je u 50. minutu postigao Petar Bojić, odlično je iskoristio loptu Andrije Pavlovića koji se nešto kasnije i sam upisao u strelce.

Igrao se 60. minut kad je Pavlović zatresao mrežu Lokomotive posle dobrog proigravanja Tijaga Galvaa. Jedini pogodak za Lokomotivu postigao je u 70. minutu Predrag Poledica posle slobodnog udraca koji je izveo Srđan Novković.

Foto: fk cukaricki Foto: fk cukaricki

Utakmicu su za Čukarički počeli Nikola Petrić (golman), Nikola Janković, Li Adi, Lukaš Pjasentin, Dejan Boljević, Dragoljub Srnić, Branislav Janković, Staniša Mandić, Igor Matić, Saša Jovanović i Nenad Mirosavljević.

U nastavku na terenu su bili i Dušan Čubraković (golman), Nikola Karaklajić, Filip Stojković, Bojan Ostojić, Petar Bojić, Tijago Galvao, Andrija Pavlović, Jovan Simić, Miloš Podunavac, Marko Ranđelović i Lazar Radović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robert

    30. septembar 2015 | 19:53

    Pregazice ih Partizan kao pltak potok,pa ova boranija da preti e pa strasno.Partizane narokaj im 3 komada.

  • Igor Bg

    1. oktobar 2015 | 13:15

    Razbice cuka boraniju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA